1. Je ontvangt alleen de beloning wanneer de door jou aangedragen klant online een bestelling plaatst via het MisterGreen-platform en zijn Tesla in ontvangst genomen heeft.
 2. Je mag zoveel personen aandragen als je wilt en iedere keer geldt dezelfde beloning van €300,- per persoon.
 3. Er wordt géén beloning uitgekeerd als de aangedragen persoon werkzaam is bij een bedrijf dat al klant is van MisterGreen.
 4. Het leasevoordeel wordt uitgespreid over de resterende termijnen.
 5. Het leasevoordeel is niet inwisselbaar voor een geldbedrag of een eenmalig voordeel op je leasebedrag.
 6. Voldoe je niet aan de voorwaarden van het ambassadeursprogramma, dan heb je geen recht op de beloning.
 7. MisterGreen behoudt zich het recht om per deelnemer te besluiten of de ambassadeursbeloning wel of niet wordt verstrekt.
 8. MisterGreen is te allen tijde gerechtigd om deze voorwaarden te wijzigen.
 9. MisterGreen behoudt zich het recht om de referralactie stop te (laten) zetten of aan te passen. In deze gevallen kan geen aanspraak worden gemaakt op enige (schade)vergoeding.
 10. Je nieuwe verlaagde leasebedrag wordt aangeboden nadat het leasecontract is gestart, dit is na de aflevering van de auto.
 11. De aangedragen nieuwe klant krijgt het voordeel direct in het voorstel toegepast in zijn toekomstige leasebedrag.
 12. MisterGreen behoudt zich het recht om deze ambassadeursbeloning niet toe te kennen wanneer er reeds een andere actie van toepassing is op het nieuwe leasecontract.
 13. De reis naar Californië is van toepassing op de eerste 3 personen die ieder 10 succesvolle referrals hebben behaald. Kosten van de reis houden in; vliegticket, auto, vergoeding hotel, entree Tesla fabriek en diner op kosten van MisterGreen. Deze prijs is niet inwisselbaar voor geld.
 14. MisterGreen sluit iedere vorm van aansprakelijkheid uit voor directe en indirecte, middellijke en onmiddellijke schade die optreedt als gevolg van deze campagne.
 15. Op de rechtsverhouding die ten gevolge van deze campagne ontstaat is Nederlands recht van toepassing.

Terug naar Referral Programma