Bij MisterGreen hebben we de missie om alle elektrische auto’s op duurzame energie te laten rijden. Dit doen we door elektrische laden slim te maken! Thuis en in het openbaar, zodat elk laadmoment het beste laadmoment is. Naast de financiële beloning die jij ontvangt, help je ook mee om overbodige gas- en kolencentrales te sluiten. Zo versnellen we samen de energietransitie.

Bespaar geld en laad 100% duurzaam. Wil jij je auto ook slim laden?

Goedkoper laden en 100% duurzaam laden

Elektrisch rijden is slim. Het is nog slimmer de elektrische auto zo goedkoop en efficiënt mogelijk op te laden. Met Smart Charging of Slim Laden wordt de beperkt beschikbare laadcapaciteit verdeelt, zonder dat elektrische rijders hier last van hebben. Op deze manier wordt voorkomen dat het elektriciteitsnet overbelast raakt en blijft het laden van elektrische auto’s betaalbaar. Jij als elektrische rijder ontvangt daarvoor een beloning. Bij het laden wordt tevens rekening gehouden met dynamisch variërende stroomprijzen. Voor iedereen een voordeel dus.

Voorbeeld

Dus wil je bijvoorbeeld morgenochtend om 7:00u weg? Dan wordt jouw auto in de nacht opgeladen bij veel windenergie en weinig verbruik. In plaats van dat je auto meteen begint te laden, laadt deze op het moment dat het duurzame energie aanbod hoog is en de energieprijzen lager zijn. Uiteraard zal de batterij volledig opgeladen zijn op het moment dat je vertrekt.