Tesla haalt productie target: 5000 Tesla Model 3’s per week

Vorige week kwamen er al interne berichten naar buiten van zowel Tesla’s CEO Elon Musk als andere Tesla werknemers. Maar nu is het dan ook officieel bevestigd: Tesla heeft het target voor het tweede termijn gehaald en produceert nu 5000 Tesla Model 3’s per week. Daarnaast behaalde het bedrijf ook een tweede record. Samen met de productie van de Model S en X staat het totale productie aantal nu op 7000’s stuks per week. Lees verder.

Tesla personeel vierde al feest

Op internet en sociale media verschenen vorige week al verschillende beelden van werknemers in de fabriek in Fremont, Californië die het behalen van het target vierden.

Ook Musk bedankte zijn personeel in een email:

“We did it! What an incredible job by an amazing team. Couldn’t be more proud to work with you. It is an honor."

"The level of dedication and creativity was mind-blowing. We either found a way or, by will and inventiveness, created entirely new solutions that were thought impossible."

"Not only did we factory gate 5000 Model 3’s, but we also achieved the S & X production target for a combined 7000 vehicle week!"

Leveringen van de Tesla Model 3 in Nederland

Met het behalen van dit target kunnen de eerste leveringen van de Tesla Model 3 in Nederland niet lang uitblijven. Nederland staat op de tweede plaats, na Scandinavië, als grootste exportmarkt voor Tesla. Dat betekent dat wij als land voor in de rij staan om de eerste leveringen te ontvangen. Wanneer je bent aangesloten bij de ‘Club van 1000’ van MisterGreen sta je er nog beter voor. Dan ben je er namelijk zeker van dat je tot de eerste 1000 Tesla Model 3 bezitters in Nederland behoort. We hebben nog een paar plaatsen over in deze club.

Sluit je hier aan bij de ‘Club van 1000’!

LET OP!: De Club van 1000 is inmiddels gesloten. De Tesla Model is inmiddels direct te leasen. Klik hier voor meer informatie.

Onze klanten over MisterGreen

"Nu we een elektrische auto leasen, zijn we veel bewuster geworden van de noodzaak om niet meer op fossiele brandstoffen te rijden. Vandaar de keuze om drie Tesla Model 3's bij MisterGreen aan te vragen."

Jeffrey Werner, Tech Bakery