Tesla lease

MisterGreen is dé Tesla lease specialist

Geïnteresseerd in Tesla lease?

Er zijn verschillende modellen en uitvoeringen beschikbaar voor Tesla lease. Klik hieronder op het model waar jij meer over wilt weten of lees verder over de voordelen die Tesla lease te bieden heeft.

Hoe bevalt Tesla lease na een aantal jaar?

Omdat Tesla een relatief nieuwe merk is en elektrisch rijden ook vrij nieuw is binnen de leasemarkt hebben veel mensen vragen over hoe het bevalt om een Tesla te leasen. We hebben een aantal van onze klanten geïnterviewd over Tesla lease in onze maandelijks terugkerende rubriek: Klant aan het Woord.

Waarom Tesla lease?

Op dit moment behoren Tesla’s tot de beste volledig elektrische auto’s die je kan leasen. Mede door de grote actieradius en het feit dat de Tesla snel kan opladen maakt de Tesla zeer geschikt voor zakelijke lease. Daarnaast kan je een Tesla zien als een computer op wielen. Met technologische hoogstandjes zoals Tesla autopilot zal je de meest comfortabele leaseauto tot je beschikking hebben. Financieel gezien is Tesla lease ook een verstandige keuze. Vanaf 1 januari 2019 geldt 8% lage bijtelling over de eerste €50.000,- van de fiscale waarde. Daarboven geldt een bijtellingstarief van 22%. Hierdoor profiteer je meestal van een aantrekkelijk laag gecombineerd bijtellingstarief. Voor bijvoorbeeld een Tesla Model 3 Standard Range heb je (bijna) helemaal een lage bijtelling van 8%.

Voordelen van Tesla lease samengevat:

  • Grote actieradius
  • Snel opladen
  • Technologisch hoogstandje
  • Lage bijtelling

"MisterGreen gaat voor het hoera-effect. Toen we de sleutels eenmaal in handen hadden, hebben we ons enthousiasme zelfs nog met ze gedeeld via video. Ook de nazorg was prettig."

— Nick Bouwens - Qconferencing

De voordelen van zakelijk leasen bij MisterGreen Electric Lease

Full Operational Lease

5-jarig full operational lease contract zonder verrassingen met vaste maandelijkse kosten. Direct en eenvoudig geregeld.

Service

All-risk verzekering voor zowel bestuurder als inzittenden en pechhulp in binnen- en buitenland, met gratis vervangend vervoer in Nederland.

8% of 12% bijtelling

Je betaalt 8% bijtelling over de fiscale waarde van je auto tot €45.000,- of 12% over de fiscale waarde van je auto tot €40.000,-. Samen met de stroom zijn dit de extra kosten voor het gebruik.

Opladen

Voordelig snelladen via Fastned en, als je Tesla rijdt, het Supercharger netwerk van Tesla.

Alles online regelen

Stel online je eigen auto en contract samen. Duurzaam rijden.

Duurzaam rijden

Versnel de transitie naar een groen en duurzaam Nederland.

Onze klanten over MisterGreen

"Nu we een elektrische auto leasen, zijn we veel bewuster geworden van de noodzaak om niet meer op fossiele brandstoffen te rijden. Vandaar de keuze om drie Tesla Model 3's bij MisterGreen aan te vragen."

Jeffrey Werner, Tech Bakery