"Tesla Model 3 best verkopende auto van Nederland"

Wedje leggen? Volgend jaar rond deze tijd is de Tesla Model 3 de best verkopende auto van Nederland. Op de ‘Dag van de Duurzaamheid’ neemt MisterGreen graag deze stelling in. Momenteel rijdt de Tesla Model 3 nu al meer dan een jaar rond in de VS en verbreekt daar elk verkooprecord. Lees verder.

Waarom denken wij dit?

We zetten graag een aantal feiten voor je op een rij om deze stelling te onderbouwen:

  • Verkopen in de VS: de Tesla Model 3 is in de VS de best verkopende luxe, middenklasse sedan en laat hiermee de BMW 3-serie, Mercedes C-klasse en Audi A4 achter zich.
  • Bestellingen in Nederland: ook bij ons stromen de bestellingen voor de Tesla Model 3 binnen.
  • Veiligheid: de Tesla Model 3 scoort 5 sterren in elke categorie in testen van het Amerikaanse bureau voor verkeersveiligheid, de NHTSA.

"Wil jij als één van de eersten in Nederland in de Tesla Model 3 rijden? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan bij MisterGreen. Klik hier.

  • Oplopende productie: in het derde kwartaal van dit jaar heeft Tesla maar liefst 53.239 Model 3’s geproduceerd. Gemiddeld meer dan 4.000 Tesla Model 3’s per week.
  • There's no substitute: andere elektrische auto’s van vergelijkbare klasse zoals de Hyundai Kona Electric en de Audi e-tron laten lang op zich wachten en zullen tegelijk met de Tesla Model 3 in Nederland worden geleverd of nog later.
  • Wow-factor: zelfs de grootste Petrolhead gaat om zodra hij/zij plaats neemt in een Tesla bekijk bijvoorbeeld dit filmpje eens.

Tesla Model 3 levertijd

Wij verwachten dat de eerste exemplaren van de Tesla Model 3 in het eerste kwartaal van 2019 in Nederland geleverd zullen worden. Het lijkt er op dat Tesla zal beginnen met de levering van de modellen met de lange afstand batterij en ‘Dual Motor’ vierwielaandrijving. Vraag een vrijblijvende offerte aan. Klik hier.

Onze klanten over MisterGreen

"Nu we een elektrische auto leasen, zijn we veel bewuster geworden van de noodzaak om niet meer op fossiele brandstoffen te rijden. Vandaar de keuze om drie Tesla Model 3's bij MisterGreen aan te vragen."

Jeffrey Werner, Tech Bakery