Tesla Model 3 configurator geopend

Er komen steeds meer berichten binnen op online Tesla-forums van Amerikaanse reguliere klanten die de email van Tesla hebben gekregen dat zij hun Tesla Model 3 kunnen configureren. Dit betekent dat nadat eerst alleen de Tesla-werknemers en investeerders geleverd kregen, nu ook de levering aan reguliere klanten gaat beginnen!

Configurator

Tot dit moment was de online configurator voor de Model 3 nog beperkt beschikbaar en zijn de leveringen de komende weken nog steeds gericht op alleen Tesla-werknemers en investeerders. Echter, heeft Tesla aan een eerste groep vroege reserveringhouders een email verstuurd met toegang tot de online configurator. Deze reguliere klanten kunnen nu hun Model 3 samenstellen en bestellen. In eerste instantie stelt Tesla de configurator beschikbaar voor de klanten die als eerste gereserveerd hebben en rond de Tesla-fabriek in Fremont (Californië) wonen.

Uitgesteld

De Model 3 leveringen aan reguliere klanten stond in eerste instantie gepland vanaf oktober. Echter, door vertraging in het productieproces is dit uitgesteld. Het lijkt erop dat deze vertraging minder lang is dan werd aangenomen, aangezien in de verzonden configuratie-uitnodigingen staat dat deze mensen hun Model 3 eind december, geleverd zullen krijgen. Dat is slechts over een paar weken!

Uitnodiging

You You Xue is een van de Model 3 reserveringhouders die zijn uitnodiging heeft gedeeld op het internet. Hij woont in San Francisco en rijdt op dit moment een Model S. Hiermee voldoet hij aan de door Tesla gestelde eisen: het plaatsen van een vroege reservering, levering in Californië en een huidige Tesla-eigenaar. Hij zit dan ook in de eerste groep van reguliere klanten die de mogelijkheid krijgt hun Model 3 te configureren.

Tesla Model 3 bestellen

Maak nu nog gebruik van een vroeg reserveringsnummer bij MisterGreen en rijd hierdoor als een van de eerste in Nederland de Tesla Model 3. Stel nu direct jouw configuratie samen en maak de bestelling compleet.

Onze klanten over MisterGreen

"Nu we een elektrische auto leasen, zijn we veel bewuster geworden van de noodzaak om niet meer op fossiele brandstoffen te rijden. Vandaar de keuze om drie Tesla Model 3's bij MisterGreen aan te vragen."

Jeffrey Werner, Tech Bakery