Tesla Model 3 leasen

Ben je geïnteresseerd in het leasen van de Tesla Model 3?

De Tesla Model 3 is dé ideale auto om te leasen. Ben je op zoek naar een flexibel en voordelig leasecontract voor de Tesla Model 3? Dan ben je bij MisterGreen aan het juiste adres! De Tesla Model 3 is de gamechanger van de auto-industrie. Natuurlijk zijn de grote broers van de Tesla Model 3 (de Model S en X) ook baanbrekende auto’s en al enige tijd op de markt. De Tesla Model 3 is met z’n aantrekkelijke prijs en bijtelling een zeer geschikte auto om te leasen. Hierdoor kunnen veel meer mensen het plezier van elektrisch rijden ervaren! Ben jij ook geïnteresseerd in het leasen van de Tesla Model 3? Lees dan verder.

Tesla Model 3 leasen: hoe zit het met de levering?

Long-Range battery

Tesla levert momenteel alleen Tesla Model 3's met de ‘Lange afstand batterij’ (Long Range battery). Tevens zullen alleen de uitvoeringen met vierwielaandrijving of het 'Performance' pakket beschikbaar zijn. Daarom zijn momenteel alleen deze uitvoeringen te leasen bij MisterGreen. De eerste lease Tesla Model 3's rijden inmiddels rond in Nederland. Ben je benieuwd hoe het is om de Tesla Model 3 te leasen en te rijden? Lees dan het klantverhaal van architect Jan David hier.

Wil jij graag meer informatie over het leasen van een Tesla Model 3? Lees dan vooral verder!

Standard & Mid-Range battery

In de Verenigde Staten worden inmiddels de Tesla Model 3's met een ‘Middellange afstand batterij’ (Mid-Range) en de ‘Standaard batterij’ (Standard Range) geproduceerd en geleverd. Wanneer deze uitvoeringen ook in Nederland beschikbaar zullen zijn is nog niet bekend. Ben jij geïnteresseerd in het leasen van een Tesla Model 3 Standard Range? Laat dan hier je gegevens achter!

Tesla Model 3 leasen: de ideale leaseauto

Wil jij graag de Tesla Model 3 leasen? Klik op de knop hieronder om de Tesla Model 3 samen te stellen. Wil je eerst nog wat meer weten over de Tesla Model 3? Lees dan verder.

Actieradius van de Tesla Model 3

De Tesla Model 3 is volledig elektrisch en heeft de langste actieradius in zijn klasse (luxe middenklasse sedan). Onderstaande actieradius cijfers zijn gebaseerd op de bereikcijfers van de WLTP. De werkelijke actieradius is onderhevig aan weersomstandigheden en rijgedrag. Bekijk het schema hieronder om te zien hoeveel actieradius elke type batterij heeft.

All Wheel Drive:

Rear Wheel Drive:

  • Tesla Model 3 Standard Range: 350 km (nog NIET beschikbaar in NL)
  • Tesla Model 3 Standard Range Plus: 380 km (nog NIET beschikbaar in NL)
  • Tesla Model 3 Mid Range: 420 km (nog NIET beschikbaar in NL)
  • Tesla Model 3 Long Range: 520 km (onzeker komst naar NL)

Prestaties van de Tesla Model 3

De prestaties van de Tesla Model 3 doen niet veel onder van de prestaties van de meest sportieve uitvoeringen van zijn concurrenten (BMW M-series, Mercedes AMG & Audi S-line). Omdat de Tesla Model 3 volledig elektrisch is trekt de auto razendsnel op zonder te schakelen. Je zal het gevoel ervaren alsof je in een raket naar de maan zit! Maar weinig andere lease auto’s kunnen concurreren met de prestaties van de Tesla Model 3. Wil jij er zeker van zijn dat je de snelste auto in zijn klasse gaat leasen die er is? Bekijk het schema hieronder om de prestaties te zien van de verschillende uitvoeringen van de Tesla Model 3.

All Wheel Drive:

Rear Wheel Drive:

  • Tesla Model 3 Standard Range: 0-100 km/u in 5.6s (nog NIET beschikbaar in NL)
  • Tesla Model 3 Standard Range Plus: 0-100 km/u in 5.3s (nog NIET beschikbaar in NL)
  • Tesla Model 3 Mid Range: 0-100 km/u in 5.2s (nog NIET beschikbaar in NL)
  • Tesla Model 3 Long Range: 0-100 km/u in 5.0s (onzeker komst naar NL)

Welke opties zitten standaard op de Tesla Model 3?

Wanneer je besluit om de Tesla Model 3 te leasen heb je standaard al een zeer uitgebreide leaseauto. De Tesla Model 3 is van alle gemakken voorzien. Een Tesla heeft geen lange, dure optielijst nodig om de auto compleet te maken. De Tesla Model 3 is verrassend compleet vanuit de fabriek! Wil je weten waar de Tesla Model 3 standaard mee wordt geleverd als je deze gaat leasen bij MisterGreen? Klik dan hier.

Extra opties van de Tesla Model 3

Indien gewenst kan de Tesla Model 3 uitgebreid worden met een paar aantrekkelijke opties. Denk bijvoorbeeld aan de Tesla Autopilot. Waarmee de Tesla Model 3 zelf optrekt en afremt en binnen de rijstrook blijft. Wil je weten wat de extra opties zijn voor de Tesla Model 3? Klik dan hier.

Waarom is de Tesla Model 3 de ideale auto om te leasen?

Overweeg je het om een Tesla Model 3 te leasen? De Tesla Model 3 is niet alleen maar de beste auto om te leasen vanwege zijn lage bijtelling en aantrekkelijke prijs. Het interieur van de Tesla Model 3 is modern minimalistisch en biedt ongelofelijk veel technologisch comfort, denk bijvoorbeeld aan Tesla's Autopilot.

Tesla Autopilot

Als leaserijder ben jij ongetwijfeld veel onderweg met je auto. Niets is zo vervelend als het staan in de file. Met een Tesla Model 3 als lease auto wordt ‘file-pijn’ iets verzacht. Wanneer namelijk de ‘Autopilot’ functie is ingeschakeld in de file trekt de Tesla Model 3 automatisch op en remt deze ook automatisch weer af. Je voeten kunnen dus van de pedalen wat kramp kan voorkomen. Daarnaast blijft de Tesla Model 3 ook automatisch binnen de rijstroken. De auto stuurt dus zelf! Wel is het belangrijk om zelf goed op te blijven letten en de handen aan het stuur te houden.

Total Cost of Ownership

Een Tesla Model 3 leasen lijkt op het eerste gezicht misschien duurder dan het leasen van een BMW 3-serie omdat het leasebedrag hoger is. Onderaan de streep zul je echter veel voordeliger uit zijn als je besluit om een Tesla Model 3 te leasen. Wanneer je namelijk kijkt naar de Total Cost of Ownership (TCO) over 5 jaar dan ben je veel voordeliger uit met het leasen van een Tesla Model 3. In de TCO worden namelijk ook kosten meegenomen als brandstof, bijtelling en wegenbelasting. Op die dingen scoort een Tesla Model 3 veel beter dan andere lease auto's in dezelfde klasse. Bekijk hier een rekenvoorbeeld van de TCO vergeleken met die van een BMW 3-serie.

Wil jij graag de Tesla Model 3 leasen? Klik dan op de knop hieronder om jouw Tesla Model 3 samen te stellen en te bestellen.

Onze klanten over MisterGreen

"Nu we een elektrische auto leasen, zijn we veel bewuster geworden van de noodzaak om niet meer op fossiele brandstoffen te rijden. Vandaar de keuze om drie Tesla Model 3's bij MisterGreen aan te vragen."

— Jeffrey Werner, Tech Bakery