Tesla Model 3 met volledige lage 4% bijtelling leverbaar vanaf juni

...dus over de volledige fiscale waarde! Het gaat namelijk om de Tesla Model 3 Standard Range Plus. Deze heeft een fiscale waarde van onder de €50.000. Daarom profiteer je van 4% lage bijtelling over de gehele fiscale waarde. Daarvoor heb je een zeer aantrekkelijke volledig elektrische auto met een realistische actieradius van zo’n 300 kilometer. Meer weten?

Leverbaar vanaf juni

Tesla heeft zojuist bekend gemaakt dat als je de Tesla Model 3 Standard Range Plus nu bestelt deze al in juni voor je deur kan staan. Als je de bestelling plaatst voor 28 mei profiteer je daarnaast nog van 7.500 gratis Supercharger-kilometers! Ben je zelf al in het bezit van een Model 3 maar ken je nog iemand die wellicht hierin is geïnteresseerd? Draag hem dan aan via ons referral programma en verdien een Bijenkorf cadeaukaart t.w.v. €250,-. klik hier

Nieuw optie: trekhaak

Voorheen was dit alleen een optie voor de Tesla Model X. Tegenwoordig is een trekhaak ook optioneel voor de Tesla Model 3. Klussen of verhuizen met een aanhanger of lekker op vakantie met de caravan is nu ook gewoon mogelijk met deze volledige elektrische bolide!

Tesla Model 3 Trekhaak MisterGreen