Tesla Model 3 met wit interieur gespot

De leveringen van de Tesla Model 3 nemen toe maar de keuze in opties blijft beperkt. Op dit moment kunnen Amerikaanse reserveringshouders alleen kiezen voor zwart interieur met houten inleg op het dashboard. Onze verwachting was dat hier meer mogelijkheden in zouden komen. Dit wordt nu bevestigd met de laatste foto's vanuit Californië: witte stoelen!

Vierwielaandrijving komt eraan

Naar verluid kan er in de Tesla Model 3 Design Studio alleen nog worden gekozen voor de Long Range uitvoering met Premium Interieur en achterwielaandrijving. Op haar website laat Tesla weten in 2018 te zullen starten met de productie van de vierwielaandrijving uitvoering.

Wit interieur

Nu is het de vraag wanneer de nieuwe witte stoelen beschikbaar worden gesteld in de Tesla Model 3 Design Studio. Wij denken dat dit in de komende maanden mogelijk wordt. Dit is namelijk volledig in lijn met Tesla's strategie om de winst te maximaliseren door duurdere opties eerder te leveren.

Aanpassen configuratie MisterGreen

Zodra het witte interieur wordt opgenomen in de Tesla Model 3 Design Studio zal de configurator van MisterGreen ook worden aangepast. Ook kunnen eerdere bestellingen eenvoudig worden aangepast.

Tesla Model 3 bestellen

Maak nu nog gebruik van een vroeg reserveringsnummer bij MisterGreen en rijd hierdoor als een van de eerste in Nederland de Tesla Model 3. Sluit je aan bij de 'Club van 1.000' van MisterGreen.

Op de hoogte blijven?

Klik hier om je aan te melden voor de nieuwsbrief van MisterGreen.

Onze klanten over MisterGreen

"Nu we een elektrische auto leasen, zijn we veel bewuster geworden van de noodzaak om niet meer op fossiele brandstoffen te rijden. Vandaar de keuze om drie Tesla Model 3's bij MisterGreen aan te vragen."

Jeffrey Werner, Tech Bakery