Tesla Model 3 Performance uitvoering

De hoofdontwerper van Tesla, Franz von Holzhausen, is gezien in een nog onbekende uitvoering van de Tesla Model 3. Met de letters ‘’Tesla’’ voluit op de achterkant van de auto en de rode remschijven, doet dit vermoeden dat het gaat om de vierwielaangedreven performance uitvoering van de Model 3.

Eigenaar

Een lid van de Facebookpagina ‘’Tesla Owners Los Angeles’’ deelde een foto met daarop de rode Tesla Model 3 die aan de supercharger stond bij Tesla’s Design Center in Hawthorne, Californië. De Model 3 ziet er speciaal uit, maar is dan ook van niemand minder dan Franz von Holzhausen, de man die de auto heeft ontworpen.

Performance uitvoering

Ondanks dat rode Model 3 al opvalt, springen enkele aspecten van deze Model 3 er echt uit. Zo heeft de auto rode remschijven, een accesoire die Tesla ook toepast bij de performance versie van de Model S en X. Verder lijkt de auto grotere velgen te hebben dan de optionele 19" Sport velgen. Enkele leden van de Facebookpagina denken dat het hier gaat om nog niet uitgegeven 20" versie van de Sport velgen.

Het laatste aspect dat van andere Model 3’s verschilt is het logo op de achterkant van de auto. Waar bij de huidige Model 3’s het Tesla-logo op de kofferbak is geplaatst, staat bij deze Model 3 het woord ‘’Tesla’’ volledig gespeld op de auto. Dit is ook het geval bij de next-generation Tesla Roadster.

Vierwielaandrijving

Door de zichtbare verschillen van deze Model 3 denken leden van de Facebookpagina dat het hier gaat om de Performance versie van de Model 3. Tesla heeft namelijk ook al eerder aangegeven met een performance versie van de Model 3 te gaan komen.

Na de productie van de Model 3 is de vierwielaandrijving aangedreven versie een van de ontwikkelingen waarop veel mensen wachten. Naast de vierwielaandrijving heeft Elon Musk ook aangegeven dat Tesla bezig is met andere performance upgrades zoals ‘smart air suspension’ en de welbekende Ludicrous Mode. Aangezien de Model 3 een stuk lichter is dan de Model S of X, zal de Ludicrous Mode resulteren in een indrukwekkende performance uitvoering van de Model 3.

Tesla Model 3 bestellen

Maak nu nog gebruik van een vroeg reserveringsnummer bij MisterGreen en rijd hierdoor als een van de eerste in Nederland de Tesla Model 3. Sluit je aan bij de 'Club van 1.000' van MisterGreen.

Op de hoogte blijven?

Klik hier om je aan te melden voor de nieuwsbrief van MisterGreen.