Tesla Model 3 showmodellen naar de Oostkust van Amerika

Tesla zal in het eerste kwartaal van 2018 de productie "meer dan verdubbelen". Daarnaast wordt het gebied waarbinnen leveringen mogelijk zijn vergroot. Terwijl steeds meer reserveringshouders in Amerika toegang krijgen tot de configurator, stuurt Tesla een aantal Model 3's het land in om te worden tentoongesteld.

Kennismaken

Nadat Tesla twee Model 3's in Californië heeft tentoongesteld, worden er nu verschillende modellen naar Florida en New York gestuurd. Tesla gaat een Model 3 in haar showroom in Manhattan en in Boston plaatsen. Dit is de eerste officiële, door Tesla georganiseerde, tentoonstelling van de Model 3 in dit deel van Amerika. Daarnaast gaat Tesla nog meer Model 3's in Californië tentoonstellen. Nu Tesla ook aan reguliere klanten levert, wil het bedrijf iedereen zo snel mogelijk kennis laten maken met DE elektrische auto voor de massamarkt.

EV-enthousiastelingen

De Model 3's die worden tentoongesteld in New York en Boston trokken zeer veel geïnteresseerde mensen aan. Veel mensen die willen de auto graag voor de eerste keer in het echt zien en in de auto zitten. Net als in Californie ontstond er een lange wachtrij waarna mensen 2 minuten rond de auto werden geleid door een Tesla-werknemer.

Wij kunnen niet wachten tot Tesla een showmodel van de Model 3 naar Nederland stuurt!

Tesla Model 3 bestellen

Maak nu nog gebruik van een vroeg reserveringsnummer bij MisterGreen en rijd hierdoor als een van de eerste in Nederland de Tesla Model 3. Sluit je aan bij de 'Club van 1.000' van MisterGreen.

Op de hoogte blijven?

Klik hier om je aan te melden voor de nieuwsbrief van MisterGreen.