Tesla Model 3 nu leverbaar bij MisterGreen!

Het is eindelijk zover! Tesla heeft op 5 december 2018 aangekondigd dat de Tesla Model 3 te bestellen is in Nederland. Dus ook bij MisterGreen! Dit betekent dat de Nederlandse prijzen en de verwachte levertijd definitief bekend zijn. De eerste Nederlandse leveringen zullen rond februari 2019 plaatsvinden. Hieronder staan de belangrijkste feiten op een rij. We nemen ze met je door!

Belangrijkste feiten:

Hieronder de belangrijkste feiten over de Tesla Model 3 in Nederland. Deze zullen we updaten naarmate er meer bekend wordt over de Tesla Model 3.

  • Nog niet alle uitvoeringen beschikbaar: Tesla begint als eerste met de levering van de Tesla Model 3 in deze twee uitvoeringen:
  1. 'Lange afstand batterij' (Long Range battery) met vierwielaandrijving.
  2. 'Lange afstand batterij' (Long Range battery) met 'Performance' pakket en vierwielaandrijving.
  3. UPDATE: 'Standard Range Plus' met achterwielaandrijving. Inmiddels kan je ook deze derde variant bestellen. Klik hier voor meer informatie.

Het is nu dan ook alleen mogelijk om een Tesla Model 3 in deze uitvoeringen te bestellen. Wil je een andere uitvoering dan zul je nog even moeten wachten (zie 'levertijd andere uitvoeringen').

  • Levertijd Tesla Model 3 in bovenstaande uitvoeringen': Tesla geeft aan dat de eerste Nederlandse exemplaren van de Tesla Model 3 rond februari 2019 worden geleverd.

LET OP!: het gaat hierbij om Tesla Model 3's die al eerder zijn besteld. Inmiddels is de levertijd opgeschoven naar maart voor Tesla Model 3's die nu worden besteld. Bij MisterGreen kan je makkelijk en snel je Tesla Model 3 samenstellen en online bestellen!

  • Levertijd andere uitvoeringen: de verwachting is dat de Tesla Model 3 met 'Standaard' en 'Middellange afstand' batterij vanaf eind 2019 wordt geleverd. Ditzelfde geldt voor Tesla Model 3's met achterwielaandrijving.

Tesla Model 3 bestellen

Wil jij tot één van de eerste in Nederland behoren met een Tesla Model 3? Bestel deze dan gemakkelijk en snel vanachter je computer of telefoon bij MisterGreen. In onze configurator kan je de Nederlandse prijzen en opties zien. Klik hier.