Je bent niet ingelogd

Login om de voortgang van je voorstellen te zien.

Log hier in

Tesla Occasion Zomeractie

Profiteer van een unieke korting!

Stel je eens voor...het is 30 graden buiten en je bent van het strand op weg naar je geparkeerde auto. Je loopt op je slippers met alle strandspullen te sjouwen met in het vooruitzicht een gloeiend hete auto. Dit hoeft echter niet zo te zijn als jij een Tesla occasion rijdt! Via de Tesla app kan jij namelijk ervoor zorgen dat het interieur al heerlijk gekoeld is voordat je instapt! MisterGreen biedt haar Tesla occasions nu aan voor een bodemprijs en met korte leaseperiodes. Meer weten?

Voordelig zakelijke Full Operational lease tot de lage bijtelling stopt

De bijtelling voor elektrische auto’s zal volgend jaar meer dan verdubbelen. Gelukkig hebben veel van onze Tesla occasions nog lage 4% bijtelling waarvan je nog 6 tot 33 maanden lang van kunt profiteren. MisterGreen biedt jou daarom de mogelijkheid om een Tesla occasion zakelijk en Full Operational te leasen tot het einde van de lage bijtelling. Zo loop jij geen enkel risico dat je opeens een hogere bijtelling moet gaan betalen en kan je zeer voordelig zakelijk een Tesla occasion leasen voor een korte periode. Benieuwd welke occasions er beschikbaar zijn? Bekijk het Tesla occasion overzicht hier. Let op de auto’s met "FOL" aanduiding.

Let op: vraag voor vrijdag 16 augustus een offerte aan!

Liever private lease?

Liever geen zakelijke full operational lease? MisterGreen biedt deze zomer ook voordelige private lease opties aan voor Tesla occasions voor een korte periode. Zo kan je bijvoorbeeld al een Tesla occasion private leasen voor 36 maanden (3 jaar) vanaf €700,- per maand ex. BTW. Veel van deze Tesla occasions beschikken nog over onbeperkt gratis Supercharging. Bekijk het Tesla occasion overzicht hier. Let op de auto’s met "PRIVATE LEASE" aanduiding.

Let op: vraag voor vrijdag 16 augustus een offerte aan!

6 goede redenen om een Tesla occasion te leasen bij MisterGreen

  1. Een voordelige manier om een Tesla te leasen
  2. Vaak mooi en luxe uitgerust (zonnedak, 21” lichtmetalen velgen en Autopilot)
  3. Volledige onderhoudshistorie aanwezig
  4. Kun je snel in je auto stappen en gaan rijden (al binnen 1 week!)
  5. Profiteer je van een lage 4% bijtelling
  6. Gratis opladen bij Tesla Superchargers

Onze klanten over MisterGreen

"Nu we een elektrische auto leasen, zijn we veel bewuster geworden van de noodzaak om niet meer op fossiele brandstoffen te rijden. Vandaar de keuze om drie Tesla Model 3's bij MisterGreen aan te vragen."

Jeffrey Werner, Tech Bakery