De Tesla ‘Sherlock Holmes’ Sentry Mode voor het oplossen van moordpogingen

Is dit de toekomst? Tesla’s die een poging tot moord oplossen. Een politiebureau in Noorwegen zoekt Tesla-eigenaren met de Sentry Mode om een poging tot moord te kunnen oplossen. Op zondag 5 juli 2020 probeerde iemand het huis van de burgemeester van Sandefjord, een stad in Noorwegen, in de brand te steken.

Noorwegen loves Tesla

Volgens de lokale omroep zijn er tot op de dag van vandaag geen verdachten. maar daar kan snel verandering in worden gebracht, want Noorwegen heeft een hoge concentratie Tesla-voertuigen per 1000 inwoners. De kans is groot dat een Tesla die in de buurt van het huis stond geparkeerd iets heeft kunnen waarnemen. De plaatselijke politie vond het daarom een goede idee om Tesla-eigenaren in de buurt te bellen om Sentry Mode beelden aan te leveren. Zo is de Sentry Mode van hoge maatschappelijke waarde; en een beetje zoals Sherlock Holmes.

Onder (in)druk

De Sentry Mode is niet alleen goed om schade te verhalen, maar ook om daders zichzelf te laten aangeven. Bij verschillende situaties, waarbij de eigenaar van een Tesla de Sentry Mode beelden online deelde, hebben de daders zichzelf aangegeven. In andere gevallen is het al vaak gebeurd dat lokale autoriteiten daders hebben kunnen identificeren met Sentry Mode beelden. Maar dit is de eerste keer dat de politie Tesla-eigenaren met de Sentry Mode zoekt om hen te helpen bij een moordonderzoek.

Wil jij ook de Sentry Mode?

MisterGreen zoekt 100 klanten die gratis de Sentry Mode van Tesla willen testen. Het enige dat je hoeft te doen is je interesse kenbaar te maken. Wij leveren vervolgens een USB aan die jij inplugt: that’s it!

Wil jij gratis gebruik maken van de Tesla Sentry Mode? Lees hier meer over onze campagne speciaal voor huidige klanten of laat hieronder je gegevens achter. deze pagina.

Klant en gratis gebruik maken van de Tesla Sentry mode? Vul je gegevens hier in: