6 of 12 maanden contract

MisterGreen biedt de Tesla Model 3 aan in een voordelige shortlease variant. Shortlease wordt aangeboden voor 6 of 12 maanden vanaf 705,- per maand. Na afloop van dit termijn krijg je een nieuwe aanbieding om te blijven rijden in de auto of je levert deze in. No strings attached.

Start met elektrisch rijden

Wij willen elektrisch rijden toegankelijk maken, dit is waarom we ook voordelig Shortlease aanbieden. Bij MisterGreen kun je binnen 5 minuten vanaf je smartphone een nieuwe elektrische leaseauto bestellen met onze online configurator. Zo maken wij het afsluiten van een leasecontract een prettig en overzichtelijk proces waarbij je zelf de controle behoudt.

8% bijtelling

Snel bestellen is met 8% bijtelling uitrijden. Dit scheelt al gauw 90 euro per maand. Deze bijtelling geld voor vijf jaar na uitrijden en zal bij het verlengen van het contract blijven gelden.

Bijtelling berekenen

In de tabel kan je gemakkelijk de bijtelling per model en uitvoering berekenen. Je ziet in de kolommen de prijzen voor 2020 en 2021, zo kan je in één oogopslag zien wat je bespaart als je dit jaar nog een Tesla leaset met 8% bijtelling.

Model 3
Standard Range Plus RWD
Bijtelling ex. btw
20202021
Belastingschijf 37%139209
Belastingschijf 49,5%185279

Als je in 2020 een auto leaset levert dit je een besparing van €70 op in belastingschijf 1 en een besparing van €95 in belastingschijf 2.

Onze klanten over MisterGreen

"Nu we een elektrische auto leasen, zijn we veel bewuster geworden van de noodzaak om niet meer op fossiele brandstoffen te rijden. Vandaar de keuze om drie Tesla Model 3's bij MisterGreen aan te vragen."

Jeffrey Werner, Tech Bakery