Tesla update boordcomputer: beeldscherm middenconsole nog sneller

Één van de grote voordelen van het rijden in een Tesla is het gigantische touchscreen beeldscherm in het middenconsole. Door dit beeldscherm is je Tesla eigenlijk een rijdende computer of iPad. Dit beeldscherm was al fantastisch maar door de continue innovatie-drang van Tesla is deze nog beter geworden.

Het huidige Tesla beeldscherm

Je kan de meeste functies van de Tesla, zoals navigatie, muziek, telefoon, en algemene instellingen zoals verlichting binnen en buiten, stoelverwarming en klimaatcontrole hiermee bedienen. Daarnaast zit er ook nog een Safari webbrowser op waarmee je over het web kan surfen (deze kan echter geen video’s afspelen aangezien dit is verboden). Door dit scherm is het aantal knoppen op het dashboard van een Tesla teruggebracht tot een minimum. Wat een mooi, clean, minimalistisch design oplevert waardoor alles overzichtelijk en handig te bedienen is.

Beeldscherm nu bijna net zo snel als de Tesla zelf…

Het touchscreen beeldscherm werkte voorheen al heel fijn en snel maar bij de nieuwste Tesla modellen S en X werkt de ‘User Interface’ nu nog sneller en beter. Amerikaanse klanten die al in een Tesla Model 3 rijden konden hiervan al een tijdje genieten. Bij laatstgenoemde was deze snellere boordcomputer namelijk al gëimplementeerd wat resulteerde in een sneller en soepelere touchscreen ervaring.

Tesla Continuous Vehicle Program Improvements

Tesla heeft inderdaad aangegeven de boordcomputer van de nieuwe Tesla Model S en X voertuigen te hebben geupdate. Het vormt namelijk een onderdeel van de zogenoemde ‘Continuous Vehicle Program’ om Tesla’s te blijven verbeteren. Dit gebeurt niet zoals bij veel andere automakers bij een nieuw ‘model-jaar’, maar Tesla doet, dit zoals de naam al zegt, continu tussendoor.

Geniet ook van dit supersnelle, grote en handige touchscreen beeldscherm midden in je auto en bestel hier je nieuwe Tesla.

Gratis Mini-Tesla winnen? Doe mee

MisterGreen geeft een heuse Mini-Tesla weg. De officiële Mini-Tesla van Radio Flyer rijdt echt, heeft werkende koplampen en zelfs een MP3 geluidsinstallatie. Je zoon/dochter/neefje/nichtje gaat je geweldig vinden als je deze voor ze wint! Meedoen is simpel. Klik hier om je gegevens achter te laten en maak kans!

Deze winactie is inmiddels afgelopen!