Uber Tesla Lease

Wil je graag Uber chauffeur worden met een Tesla? Meld je aan, lease je Tesla bij MisterGreen Direct en start binnen 2 weken met rijden voor Uber.

Uber-chauffeur worden

Iedereen kan via Uber chauffeur worden, er zijn wel een aantal zaken die je moet regelen zoals een rijbewijs, KVK-inschrijving én een bankrekening. Uber-chauffeurs behalen een omzet tussen de € 20 en € 30 per uur. Op vrijdag- en zaterdagavond kan dit hoger liggen. Bijvoorbeeld door slecht weer of drukke evenementen.

Hoe werkt Uber Tesla Lease via MisterGreen Direct?

Wanneer je als Uber-chauffeur een Tesla wilt leasen dan kan dat bij ons. De overeenkomst die je aangaat voor het leasen is dus tussen jou en MisterGreen Direct. Uber staat hier buiten. Je kiest in de online-showroom uit de beschikbare auto’s. Binnen 2 weken kan je beginnen met rijden.

 1. Bestellen

  Selecteer online welke Tesla je wilt rijden.
 2. Leaseprijs

  Een vaste leaseprijs per maand.
 3. Onderhoud & verzekering

  Wij regelen het onderhoud, repareren schades en zorgen dat je all-risk bent verzekerd.
 4. Winst

  Het rijden van een Tesla occasion als Uber-chauffeur is voordeliger dan het aanschaffen van een nieuwe auto.

"Nu ik met een Tesla kan rijden voor Uber kan ik ook klanten in de Uber-Black categorie accepteren."

— Uber Partner

Als je een Uber-chauffeur wilt worden en een Tesla wilt leasen, meld je dan eerst aan als Uber-partner. Als je aanmelding compleet is regel je de rest vervolgens op het kantoor van Uber. Je vindt het kantoor van Uber aan de Vijzelstraat 68 in Amsterdam.

Tesla uitzoeken

Heb je de aanmelding helemaal compleet en is Uber akkoord met jou als partner? Dan kun je een Tesla uitzoeken. Het aanbod van Tesla leaseauto’s wordt vaak vernieuwd. Je kiest een auto uit de online showroom. Je kan binnen twee weken voor Uber rijden met deze auto’s.

Het aanbod

Benieuwd naar het actuele aanbod? Wacht niet langer en bekijk het nu.

Ondernemerskaart en boordcomputer

Voordat je gaat rijden via Uber moet je over een ondernemerskaart beschikken en moet je de boordcomputer laten activeren. De kosten voor de ondernemerskaart en het activeren betaal je zelf. Hieronder vind je de gegevens voor het ophalen van je auto en het activeren van de boordcomputer.

Boordcomputer installeren

Auto ophalen

 • Burgemeester Stramanweg 122
 • 1101 EN Amsterdam Zuid-Oost