Live verslag vanuit Californië: Tesla Model 3

Ieder jaar gaat MisterGreen naar Californië om daar de Tesla-fabriek te bezoeken. Ook dit jaar weer. Oprichter van MisterGreen, Mark Schreurs, is ter plekke om te zien hoe het staat met de productie van de verschillende Tesla modellen. Met name de Tesla Model 3 krijgt veel aandacht. Mark heeft een video van zijn eerste dag gemaakt waarin hij meerdere Model 3's laat zien!

Proefrit?

Het zien van de auto helpt ons om klanten goed te informeren, echter is het doel om een proefrit te maken. Of dit zal lukken, dat is nog maar de vraag. Er is op dit moment nog maar een beperkt aantal Model 3's afgeleverd en alle eigenaren van de Model 3 hebben duidelijke instructies gekregen om niet met de pers te praten.

Zelf rondrijden op zoek naar een Model 3 is natuurlijk toegestaan. Gelukkig hoeft Mark niet ver te zoeken! Op een parkeerplaats een paar honderd meter verderop staan twee Model 3's geparkeerd.

Details

Wat opvalt is dat het Tesla-logo op de Model 3 op de motorkap is geplaatst, bij de Model S en X zit het logo op de voorkant. Op onderstaande foto is goed te zien dat de Model 3 echt wel een stuk kleiner is dan zijn twee oudere broers.

De Model 3 is net zoals de Model S en X ontwikkeld om in hoge mate zelfrijdend te kunnen zijn. In de video kun je zien dat hier meerdere camera's voor zijn geïntegreerd. Verder zie je dat ook bij de Model 3 de handgrepen ín het portier verwerkt zitten, echter in tegenstelling tot de Model S komen deze niet automatisch naar buiten. Door met je duim op de handgreep te drukken, komt de hendel naar buiten.

De laadpoort van de Model 3 is een stuk groter dan die van de Model S en X. De grote laadpoort van de Model 3 kan duiden op een toekomstige uitbreiding naar verschillende internationale laad-standaarden.

Tesla-hoofdkantoor Silicon Valley

Na het bezoek aan de Tesla-fabriek in Fremont is Mark onderweg naar het Hoofdkantoor van Tesla. Hier heeft Mark een afspraak met Jon McNeill, Head of Global Sales and Service bij Tesla. Samen zullen zij de Model 3 in de fabriek gaan bekijken. Hopelijk volgt een testrit in de Model 3. Uiteraard zal Mark dan een video maken en zijn ervaring met ons delen!

Bestellen

Ondanks dat je de Model 3 nog niet in het echt kunt zien of een testrit kunt maken, komt het op deze manier toch wel steeds dichterbij.

Wil jij ook Model 3 gaan rijden? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan van MisterGreen!

Op de hoogte blijven?

Wil je het laatste nieuws over de Model 3, MisterGreen of andere interessante artikelen in je mailbox ontvangen? Laat dan hier je emailadres achter.

Onze klanten over MisterGreen

"Nu we een elektrische auto leasen, zijn we veel bewuster geworden van de noodzaak om niet meer op fossiele brandstoffen te rijden. Vandaar de keuze om drie Tesla Model 3's bij MisterGreen aan te vragen."

Jeffrey Werner, Tech Bakery