Wat kunnen we nog verwachten in 2020?

MisterGreen kijkt uit naar eind 2020: gezellig weer met z’n allen op kantoor in het ‘after-Corona tijdperk’ (en nieuwe Tesla Modellen in Nederland!)

Eerste half jaar 2020 voor MisterGreen

Op het moment van dit schrijven zitten we op de helft van het tweede kwartaal van dit bijzondere jaar. Na ruim een maand enorm wennen aan de nieuwe situatie, heeft MisterGreen een modus gevonden waarin we het maximale proberen te halen uit deze tijd. Er is begrip voor de keuze van de overheid en de situatie is nou eenmaal dat we ons in een pandemie bevinden, maar de voorkeur van onze Co-Founder/Co-CEO Mark was uitgegaan naar een “intelligente open-up” ná 28 april.

MisterGreen medewerkers werkten deze periode grotendeels vanuit thuis en als ze op kantoor werkten dan hielden alle medewerkers zich strikt aan de regels die opgesteld zijn door het kabinet en het RIVM.

Q3: Het gros is weer op kantoor

Thuiswerken is niet alleen positief: medewerkers die alleen zijn (of zich alleen voelen), thuis weinig plek hebben, het combineren met ouderschap, ergonomische problemen en ga zo maar door. MisterGreen heeft sinds Q3 de intelligente open-up strategie nageleefd. Collega's die geen klachten hebben en zich oké voelen bij aanwezigheid op kantoor, zijn weer aanwezig. Wij hebben met z'n allen weer zin in het tweede deel van het jaar!

Tot en met Q3 2020 stormloop op Tesla occasions

Het heeft in 2020 al een aantal keren flink gewaaid/gestormd, maar wij zien op dit moment vooral de spreekwoordelijke storm op Tesla occasions. Daarom komt het goed uit dat MisterGreen een ruim aanbod heeft in deze tweedehands Tesla’s!

Op dit moment vind je in occasion-shop de volgende Tesla Modellen:

Een tweedehands Tesla is interessant omdat deze voordeliger is in aanschaf en omdat je nog kan profiteren van de lagere bijtelling van het jaar waarin de auto op kenteken is gezet. Zo hebben we nog verschillende Tesla Model 3 configuraties beschikbaar uit 2019 voor slechts 4% bijtelling!

Nieuwe Tesla modellen in Nederland in Q4!

Hier kijkt MisterGreen het meeste naar uit dit jaar: nieuwe Tesla modellen op de Nederlandse wegen! Hieronder vind je wat we het komende jaar verwachten (en hopen...)

Tesla Model Y eind 2020 verwacht in Nederland

De Tesla SUV, het grotere broertje van de Model 3, wordt eind 2020 in Nederland verwacht. Het is nu al mogelijk om de Model Y samen te stellen met onze online configurator en om hem te bestellen.

Hoop op eerste nieuwe Tesla Roadster eind 2020 in Nederland

Door de opgelopen vertraging in de productie vanwege het Coronavirus is deze hoop tegen beter weten in, maar de originele planning was dat de nieuwe Tesla Roadster in de loop van 2020 te vinden was op de Amerikaanse wegen. Zoals we eerder al schreven bevindt dit model zich in het hogere segment, waardoor verwacht wordt dat export eerder gaat plaatsvinden.

Hoop op eerste Tesla Semi eind 2020 in Nederland

Ook voor de Tesla Semi, de eerste volledig elektrische vrachtwagen, geldt dat het Coronavirus waarschijnlijk roet in het eten heeft gegooid met betrekking tot de originele planning. Balen, maar als we het positief bekijken dan kunnen we ook zeggen dat het verlangen door het wachten alleen maar groter wordt.

Hoop tegen beter weten in: glimp van eerste Tesla Cybertruck

De lijntjes tussen MisterGreen en Tesla/Musk zijn kort. Als we in 2020 weer naar de VS mogen vliegen, hopen wij de eerste glimp op te vangen van de Tesla Cybertruck in een van de Tesla-fabrieken. In dit geval spreken we duidelijk over hoop en niet over verwachting, omdat deze gedachte eigenlijk te ambitieus is. De komende maanden zal Tesla alles op alles zetten om de productie van de Model 3 en Model Y te intensiveren vanwege de verloren weken in de Corona-tijd.

Op het moment dat de productie van de Cybertruck start, is de verwachting dat de vraag naar deze bijzondere volledig elektrische Tesla pick-up enorm zal zijn. Heb jij dus interesse om op termijn te rijden in deze Tesla Truck? Reserveer hem dan vast via MisterGreen.

Benieuwd naar het volledige overzicht van de te verwachten Tesla modellen? Bekijk hier het volledige overzicht.

Onze klanten over MisterGreen

"Nu we een elektrische auto leasen, zijn we veel bewuster geworden van de noodzaak om niet meer op fossiele brandstoffen te rijden. Vandaar de keuze om drie Tesla Model 3's bij MisterGreen aan te vragen."

Jeffrey Werner, Tech Bakery