Volkswagen ID.3 lease

Volkswagen ID.3 lease is voordelig, snel en gemakkelijk via MisterGreen Electric Lease

Gewoon een Volkswagen. Maar nu elektrisch

Een elektrische auto met het gebruiksgemak en comfort dat je van een Volkswagen gewend bent. En met een actieradius die je het vertrouwen geeft om ook voor elektrisch rijden te kiezen.

Dit is wat we nu weten

Als eerste komt de ID.3 1ST naar Nederland. Deze limited edition heeft de 58 kWh accu die je een comfortabele actieradius geeft van 420 km (WLTP-schatting). Je herkent de ID.3 1ST aan de badges opvallende Play/Pauze pedalen en rijke uitrusting. Navigatie, digitale radio, 18 inch velgen en verwarmbare voorstoelen zijn op alle drie uitvoeringen standaard.

Specificaties

  • UitvoeringMid Range
  • AandrijvingAchterwielaandrijving
  • Acceleratie 0-100 km/u7.0 seconden (schatting)
  • Topsnelheid160 km/u
  • Actieradius420 km (WLTP Rating)
  • Zitplaatsen5

Levering in 2020

De Volkswagen ID.3 is op 9 september in Frankfurt gepresenteerd. Er komen drie edities beschikbaar. Naast bovenstaande mid range komt er een standard en long range versie beschikbaar.

Wij verwachten in de zomer van 2020 de eerste leveringen van de ID.3 mid-range. Hiervoor is het nodig een reservering te maken, neem vrijblijvend contact op met één van onze productspecialisten voor meer informatie.

Onze klanten over MisterGreen

"Jullie leveren sympathieke service, denken met me mee en hebben een handig platform waarop ik mijn lease-zaken snel kan regelen. Dat levert een hogere gunfactor op."

— Constant van Limburgh, directeur Abecon