Welk mysterie gaat Tesla’s CEO Elon Musk morgen onthullen? Model Y?

Hij plaatste gisteravond een mysterieuze tweet...de laatste grote onthulling van Tesla was in november 2017. Toen werden de Tesla Semi en next-gen Roadster onthuld. Elon Musk is een expert in het plaatsen van ophef creërende tweets en het bespelen van de media. Nu lijkt het wel om een aankondiging te gaan met inhoudelijk nieuws over Tesla. Zal het de aankondiging van de Tesla Model Y zijn?

Tweet van Elon Musk

Gisteravond plaatste Elon Musk een tweet met alleen een dag en een tijdstip. De aankondiging zal rond 23:00 onze tijd zijn.

Thursday 2pm

— Elon Tusk (@elonmusk) 27 februari 2019

Meer details over de aankondiging zijn er nu nog niet onthuld.

Tesla Model Y

Kunnen we straks eindelijk “S3XY” spellen met alle Tesla modellen die er bekend zijn? Het is vrijwel zeker dat het volgende model dat Tesla gaat aankondigen de Tesla Model Y zal zijn. Of dat moment morgen zal zijn is alleen nu nog niet zeker. Wat wij nu weten over de Tesla Model Y kan je hier lezen. Critici zijn sceptisch over het feit dat het daadwerkelijk om een aankondiging van de Tesla Model Y zal gaan aangezien dit mogelijk de verkoop van de Tesla Model 3 zal schaden op dit moment. Uiteraard zullen wij verslag doen van Tesla’s aankondiging!

Onze klanten over MisterGreen

"Nu we een elektrische auto leasen, zijn we veel bewuster geworden van de noodzaak om niet meer op fossiele brandstoffen te rijden. Vandaar de keuze om drie Tesla Model 3's bij MisterGreen aan te vragen."

Jeffrey Werner, Tech Bakery