Zakelijk rijden zonder gedoe: mogelijk gemaakt door XXImo & MisterGreen!

Superchargen direct afrekenen met je Tesla-app? Dit is vanaf nu mogelijk! Hoe? Met de laadpas van XXImo.

De meest complete laadpas voor jouw Tesla

Naast superchargen vereenvoudigt deze slimme laadpas van XXImo het chargen via Fastned, Plugsurfing en Smoov. XXImo claimt zelfs de enige laadpas te zijn waarmee je in heel Europa elektrisch kan laden met slechts één laadpas!

Van klanten hebben wij vernomen dat er behoefte is aan het ontvangen van een maandelijkse (BTW-) factuur voor het superchargen. Ook dit wordt mogelijk gemaakt met de laadpas van XXImo.

Hoe werkt het?

De mobility card van XXImo dient aangemeld/gekoppeld te worden met de Tesla app. Activeer de dienst 'EV' in de gratis Milo app van XXImo en je bent klaar om te laden!

De snellaadstations van MisterGreen

Nog belangrijker voor onze klanten: ook onze fast charging stations ondersteunen deze pas. Fastchargen was nog nooit zo makkelijk geweest met XXImo & MisterGreen!

Geweldig dat deze laadpas er is en ons helpt om de klant volledig te ontzorgen. Of het nu bij een laadstation van ons of tesla zelf is: fastchargen werkt top.

- Mark Schreurs, Co-Founder/Co-CEO MisterGreen Electric Lease.

Onze klanten over MisterGreen

"Nu we een elektrische auto leasen, zijn we veel bewuster geworden van de noodzaak om niet meer op fossiele brandstoffen te rijden. Vandaar de keuze om drie Tesla Model 3's bij MisterGreen aan te vragen."

Jeffrey Werner, Tech Bakery