MisterGreen opent Occasion Center in Weesp

Datum: 22 mei 2023

Op donderdag 11 mei j.l is het nieuwe Occasion Center van MisterGreen feestelijk geopend. Geïnteresseerden en klanten kunnen hier terecht voor een breed scala aan diensten.

Full Service

In het gloednieuwe occasion center tref je een compleet en uniek aanbod van betrouwbare Tesla occasions. Uniek is de mogelijkheid om gebruikte auto's in verschillende condities voordelig te leasen. Jij maakt zelf de keuze welke conditie dit is: zo goed als nieuw, licht gebruikt en zichtbaar gebruikt. De auto’s zijn uit voorraad leverbaar en rijklaar, zodat je snel de weg op kunt. Ondanks het label ‘gebruikt’ is de auto van dezelfde kwaliteit als een nieuwe Tesla. Doordat Tesla voortdurend hun draadloze software-updates verbetert, biedt een gebruikte Tesla dezelfde nieuwe functies en oplossingen als een nieuwe Tesla.

Onze collega's Omar, Tim en Jarne geven graag een persoonlijke toelichting op de verschillende modellen, het bereik en de mogelijkheden.

Bestaande klanten kunnen in het occasion center terecht voor specifiek onderhoud, bandenwissel en technische keuringen. Ben je in de buurt en moet je onverhoopt laden? Het occasion center is voorzien van een aantal laadpunten. Ook kun je je auto wassen in de Tesla Spa.

Toegankelijke experience

Het occasion center heeft een mooie stijlvolle uitstraling. Door de ruime opzet en faciliteiten is een bezoek een ware experience. Daarnaast is het center zeer centraal gelegen naast de A1. Je kunt het Occasion Center vinden op de Bloemendalerweg 30 in Weesp.

Kom langs om onze voorraad persoonlijk te komen bekijken in onze splinternieuwe showroom!

MisterGreen Occasion Center WeespMisterGreen Occasion Center Weesp

Bekijk hier het complete aanbod van onze occasion Tesla's.

Het laatste Tesla nieuws