blog-nooit-meer-vliegschaamte-vlieg-elektrisch-met-e-flight

MisterGreen werkt samen met E-Flight om elektrische vliegen zo populair mogelijk te maken en de vervoerssector te verduurzamen. In 2008 begonnen wij met elektrische auto's. E-Flight staat momenteel op hetzelfde punt als wij 'back in the days', alleen dan focust E-Flight zich op elektrisch vliegen. Nooit meer vliegschaamte en heel Europa snel en schoon bereikbaar.

Missie E-Flight en samenwerking

Alles begint klein. Wij beginnen met lichte vliegtuigen en korte afstanden. Wij gaan als eerste vele elektrische vlieguren maken. Dat scheelt al CO2. Maar levert ook veel kennis op. En de vliegervaring is magisch. Wij gaan meegroeien met de mogelijkheden. En die zijn er legio. - E-Flight Academy

Net als MisterGreen heeft E-Flight de ambitie om de verkeerssector te verduurzamen. Ze dromen van een duurzame luchtvaart met minimale CO2-uitstoot. Elektrisch vliegen gebeurt nu nog in tweezitters, maar over tien jaar hoopt E-Flight emissievrij naar Madeira te vliegen. Samen willen wij die ontwikkeling versnellen. Daarom beginnen we waar het kan: samenwerken op marketinggebied en hopelijk in de toekomst ook op financieel gebied.

MisterGreen x E-Flight

We delen een primeur samen met E-Flight, beide zijn we de eersten. De eersten die de vervoerssector verduurzaamt en elektrificeert. MisterGreen op het gebied van auto's, E-Flight op het gebied van vliegtuigen. In de toekomst kunnen klanten van MisterGreen genieten van de voordelen die E-Flight biedt en andersom. Het vervoer verduurzamen doe je samen!

E-Flight

Wil jij ook elektrisch vliegen? E-Flight biedt opleidingen en proeflessen. Florian, directeur MisterGreen, is de klant die zich aanmeldde via de website van E-Flight en staat helemaal achter de missie van het bedrijf. Florian zegt: "Verduurzamen doe je samen, samen met organisaties die hetzelfde doel hebben".

Mis geen enkele blog

Meld je aan voor onze blog-feed en ontvang een seintje als we een nieuw blogartikel online plaatsen.

MisterGreen gebruikt jouw gegevens om je 1x per maand de meest recente blogs te sturen. Je kan op ieder moment uitschrijven.