Tesla Private Lease

Scherpe Tesla Private lease deals van MisterGreen!

Met Tesla private lease rijd je als particulier in een nieuwe of occasion Tesla tegen een vast bedrag per maand zonder dat deze van jou is. Tesla private lease is dus de ideale oplossing als je geen grote investering wilt of kan doen zoals een Tesla te kopen. Behalve de elektriciteitskosten voor het opladen zijn alle kosten die je aan een auto kunt hebben inbegrepen. Denk hierbij aan kosten voor verzekering, onderhoud maar ook vervangend vervoer bij pech. Wil je direct een vrijblijvende offerte aanvragen voor Tesla private lease? Klik dan hier. Wil je eerst nog wat meer weten? Lees dan verder.

Tesla occasion private lease

Private lease is zeer geschikt voor Tesla occasions. Waarom? Bij private lease betaal je, in tegenstelling tot bij zakelijke full operational lease, geen fiscale bijtelling. Dit is voordelig omdat op occasions vaak een hogere bijtelling geldt als deze al ouder zijn dan vijf jaar. De bijtelling voor elektrische auto’s is weliswaar nog laag maar gaat bijna elk jaar omhoog. In het verleden is deze van 0%, 4% en volgend jaar gaat deze naar 8%. Lees daar hier meer over. De bijtelling kan maximaal 5 jaar lang worden vastgelegd dus als een Tesla occasion ouder dan 5 is gelden er andere, waarschijnlijk hogere bijtellingsregels. Tenzij je besluit om een Tesla occasion via private lease te gaan rijden. Dan betaal je namelijk geen bijtelling. Andere voordelen van Tesla occasion private lease zijn:

 • Relatief laag bedrag per maand. Eerste afschrijving heeft namelijk al plaatsgevonden
 • Geen grote investering (aankoop) nodig. Behoud van liquiditeit
 • (Bijna) alle kosten inbegrepen. Geen verrassingen aan het einde van de maand.

Bekijk het overzicht met Tesla occasions geschikt voor private lease via de knop hieronder.

Wat zit er bij de kosten inbegrepen voor Tesla private lease?

Het contract is all inclusive. Dit betekent dat je zelf alleen nog maar hoeft te laden en de auto netjes en schoon hoeft te houden. De volgende kosten zijn inbegrepen bij private lease en dus onderdeel van het contract:

 • Wegenbelasting
 • WA- & Casco autoverzekering
 • SVI (schadeverzekering inzittenden)
 • Onderhoud en reparatie
 • Zomer- of all season banden (all season tegen meerprijs)
 • Schadeherstel
 • Pechhulp binnen Nederland én Europa
 • Vervangend vervoer na 24 uur
 • Afschrijving
 • BTW

In de leaseprijs zijn de volgende kosten niet inbegrepen voor Tesla private lease: elektriciteitskosten voor het opladen, verkeersboetes, parkeerkosten en kosten voor het wassen van de auto. Ook heeft Tesla private lease geen invloed op je belastingaangifte zoals bijvoorbeeld wel het geval is voor de zakelijke full operational lease. Dit betekent dat je geen fiscale bijtelling hoeft te betalen voor Tesla private lease.

Meer weten?

Wil je nog wat meer weten over de klachtenprocedure, BKR-registratie, eigen risico en de opzeggingsvergoeding bij tussentijdse beëindiging? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen over private lease.

Keurmerk Private Lease

MisterGreen vindt het belangrijk dat consumenten eerlijk en goed geïnformeerd een keuze kunnen maken. Jouw belangen worden beschermt door de Stichting Keurmerk Private Lease. Deze stichting wil de consument beschermen. Het bestuur bestaat uit verschillende partijen, zowel uit de autobranche als vanuit consumentenorganisaties. Dankzij het keurmerk weet jij bij welke partij je veilig en verantwoord kunt privé leasen.

Bekijk de private lease voorwaarden hier.