Tesla Private Lease

Scherpe Tesla Private Lease tarieven bij MisterGreen!

Met Tesla Private Lease rijd je als particulier in een nieuwe of occasion Tesla tegen een vast bedrag per maand. Het is dus de ideale oplossing als je geen grote investering wil of kan doen zoals een Tesla te kopen. Alle kosten die je aan een auto kunt hebben inbegrepen, behalve laadkosten. Denk hierbij aan kosten voor verzekering, onderhoud maar ook vervangend vervoer bij pech. Ideaal toch?

Waarom een Tesla Private leasen?

Een Tesla leasen met Private Lease is ideaal omdat je naast je maandelijkse kosten alleen geld kwijt bent aan laadkosten. En deze laadkosten zijn beduidend lager dan benzine kosten. Zo kan je maandbedrag wat hoger zijn, maar dat compenseer je door te besparen op brandstofkosten.

Zo bespaar je gemiddeld € 160 per maand op brandstofkosten als je een Model 3 vergelijkt met een vergelijkbaar model met fossiel brandstof. Daarnaast zijn de volledig elektrische auto’s van Tesla zo sterk dat ze gemiddeld na 500.000 km de batterij nog niet eens 20% van zijn kracht is verloren.

Het maakt dus niet uit of je een nieuwe of occasion Tesla leaset. De batterij en prestaties blijven consistent, en groeien zelfs door de constante software updates van Tesla.

Wat zit er bij de kosten inbegrepen voor Tesla private lease?

Het contract is all inclusive. Dit betekent dat je zelf alleen nog maar hoeft te laden en de auto netjes en schoon hoeft te houden. De volgende kosten zijn inbegrepen bij private lease en dus onderdeel van het contract: (zie lijst):

In de leaseprijs zijn de volgende kosten niet inbegrepen voor Tesla private lease: elektriciteitskosten voor het opladen, verkeersboetes, eventuele parkeerkosten en kosten voor het wassen van de auto. Ook heeft Tesla private lease geen invloed op je belastingaangifte zoals bijvoorbeeld wel het geval is voor de zakelijke full operational lease. Dit betekent dat je geen fiscale bijtelling hoeft te betalen voor Tesla private lease.

Inbegrepen bij Private Lease
 • Wegenbelasting
 • WA- & Casco autoverzekering
 • SVI (schadeverzekering inzittenden)
 • Onderhoud en reparatie
 • Zomer- of all season banden (all season tegen meerprijs)
 • Schadeherstel
 • Pechhulp binnen Nederland én Europa
 • Vervangend vervoer na 24 uur
 • Afschrijving
 • BTW
Niet inbegrepen bij Private Lease
 • Elektriciteitskosten voor het opladen
 • Verkeersboetes (Ja, Tesla's zijn snel)
 • Eventuele parkeerkosten

Welke Tesla past bij mij?

Voor private lease ligt de vraag niet zozeer bij het budget, want een Model S occasion en nieuwe Model 3 liggen vrijwel gelijk qua maandbedrag. De vraag ligt bij de wensen.

Wil je een compacte sedan met de nieuwste technologie, touchscreen en direct wegligging? Dan ben je op zoek naar een Model 3. Of ben je meer op zoek naar een luxe sedan waar comfort en luxe bovenaan je lijstje staan? Dan ben je op zoek naar een Model S. Ook kan je een Model X, the king of road, leasen; wel tegen een meerprijs natuurlijk t.o.v. de Model S en Model 3.

Meer weten?

Wil je nog wat meer weten over de klachtenprocedure, BKR-registratie, eigen risico en de opzeggingsvergoeding bij tussentijdse beëindiging? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen over private lease.

Keurmerk Private Lease

MisterGreen vindt het belangrijk dat consumenten eerlijk en goed geïnformeerd een keuze kunnen maken. Jouw belangen worden beschermt door de Stichting Keurmerk Private Lease. Deze stichting wil de consument beschermen. Het bestuur bestaat uit verschillende partijen, zowel uit de autobranche als vanuit consumentenorganisaties. Dankzij het keurmerk weet jij bij welke partij je veilig en verantwoord kunt privé leasen.

Bekijk de private lease voorwaarden hier.