MisterGreen Team

Wij zijn MisterGreen Electric Lease ...

...een innovatieve Nederlandse scale-up met ambitieuze plannen om de grootste elektrische Robo-vloot van Europa te worden.

Wij zijn goed op weg. Op dit moment hebben wij al 4.500 Tesla’s in onze Europese vloot en ons korte termijn doel is om eind 2027, 15.000 zelfrijdende Tesla in de vloot te hebben. Wij zijn een ambitieuze groep mensen, met de gedeelde waarden: innovatief, betrokken en positief.

Voor de toekomst zien we vooral heil in zelfrijdende auto’s. De huidige Tesla’s zijn al uitgerust met hard- en software, zodat ze straks gemakkelijk zijn om te schakelen naar zelfrijdende voertuigen. Als het zover is, zal ook de prijs per kilometer drastisch dalen. Dan zal echt iedereen elektrisch gaan rijden. We zijn op zoek naar gepassioneerde en ambitieuze mensen om ons team te versterken.

Wat doen we?

De transitie naar duurzame mobiliteit versnellen door transparante en innovatieve leasecontracten voor zelfrijdende elektrische voertuigen aan te bieden.MisterGreen is er heilig van overtuigd dat zelfrijdende auto's zorgen voor minder ongelukken en minder files. Daarnaast zal in dit geval de software van de auto centraal staan, welke gemakkelijk ge-update kan worden. Wat levert dit op? Vermindering productie wat resulteert in daling van de impact op het milieu! Op dit moment ligt de Full Self Driving Capability van Tesla mijlenver voor op de concurrentie.

We maken elektrisch leasen toegankelijk en transparant. Bij MisterGreen kun je binnen 5 minuten vanaf je smartphone een nieuwe elektrische leaseauto bestellen. Zo maken wij het afsluiten van een leasecontract een prettig en overzichtelijk proces waarbij je zelf de controle behoudt.

Waar zijn wij trots op?

🏆 1st place FD Gazelle Award 2020, the fastest growing company in the Netherlands

🏆 Top 10 FD Gazelle Award 2019, one of the fastest growing companies in the Netherlands

🏆 Top 10 FD Gazelle Award 2018, one of the fastest growing companies in the Netherlands

🏆 3rd place FD Gazelle Award 2017, one of the fastest growing companies in the Netherlands

🏆 FD Gazelle Award 2016, one of the fastest growing companies in the Netherlands (top 100)

🏆 1st Price Change the World Award 2016, Entrepreneurs' Organisation1ste price 'Up & Coming Green award' by GMG MediaMentioned as 'Green Hero' by Sprout Magazine

Een Tesla lease je bij MisterGreen!

Groenste maatschappij van Nederland

MisterGreen heeft uitsluitend volledig elektrische auto's. Wij rusten niet tot het gebruik van fossiele brandstoffen voor mobiliteit de wereld uit is. #EndFossilFuel now!

Tesla expert

Omdat Tesla op dit moment de beste EV is, focussen wij ons nu op dit merk. Van de populaire Tesla Model 3, tot de Model X, Model S en Tesla occasions. Wacht je liever op een nieuw model, zoals de Tesla Model Y? Ook dan ben je bij MisterGreen aan het juiste adres: wij zorgen ervoor dat jij een van de eerste in Nederland bent die deze auto rijdt.

Toegankelijk en transparant

Bij MisterGreen kun je binnen 5 minuten vanaf je smartphone een nieuwe elektrische leaseauto bestellen met onze online configurator. Zo maken wij het afsluiten van een leasecontract een prettig en overzichtelijk proces waarbij je zelf de controle behoudt.

Lease jouw Tesla Model Y bij MisterGreen

en zeg vaarwel tegen fossiele brandstof en CO2-uitstoot. Red de wereld door over te stappen naar elektrisch rijden.