Tesla Model X (2022)

Tesla Model X (2022)

03-08-2022

Elon Musk heeft tijdens de earnings call van Tesla de nieuwe Tesla Model X refresh, samen met de nieuwe Model S, onthuld met een "geheel nieuw interieur", een waanzinnig stuurwiel, nieuwe aandrijflijn en meer.

Nieuw Tesla Model X interieur

Hoewel de focus op de Model S lag vanwege de grotere behoefte aan een upgrade samen met de aankondiging van de Plaid+ versie, profiteert de Model X mee van de Model S upgrade. Net als bij de elektrische sedan krijgt de elektrische SUV een gloednieuw interieur. Het lijkt erg op het nieuwe Model S-interieur, maar de Model X heeft nog steeds een panoramische voorruit. Hier zijn een paar foto's van het nieuwe Model X-interieur:

Tesla Model X (2022)New Tesla Model X screens
Model X Interior SquareModel S Glazen dak MisterGreen

Ook heb je de keuze uit zwart, wit of creme-accenten bij het samenstellen van je Model X. Als je de Plaid versie samenstelt zie je dat je standaard carbon fiber accenten hebt. Een hele toffe upgrade!

Model X specificaties en prestaties

De grootste verandering zijn te vinden aan de binnenkant van de auto, maar de buitenkant is zeker niet vergeten. De Model X heeft, net zoals de Model S en Model 3, zwarte accenten ‘Chrome Delete’ genoemd. Ook heeft de auto een nieuwe lijn en oogt iets sportiever. We zien ook lichte verandering in de voorbumper en grill.

De Model X heeft ook twee paar nieuwe velgen gekregen. Je hebt de keuze uit de 20 inch lichte Cyberstream velgen of de 22 inch vernieuwde donkere Turbine velgen.

  Waarom MisterGreen?

  Als je het formulier invult, dan nemen we contact met je op en zorgen we ervoor dat z.s.m een vrijblijvende op maat gemaakte offerte met je delen en rijd je snel volledig elektrische naar de volgende klus.

  ⚡️ Van A naar Beter voor de wereld zonder CO2-uitstoot

  ⚡️ Al meer dan 10 jaar EV-specialist

  ⚡️ De Model 3 voldoet aan het MisterGreen keurmerk

  ⚡️ Mogelijkheid tot proefrit

  "Supersnel en klantvriendelijk. Vrijdag besteld, woensdag geleverd. Werkt perfect, lijkt wel een on-line boekwinkel. ;-)" - Mark Roemers

  Lease jouw Tesla Model X Plaid bij MisterGreen

  en zeg vaarwel tegen fossiele brandstof en CO2-uitstoot. Red de wereld door over te stappen naar elektrisch rijden.

  Het laatste Tesla nieuws