Je bent niet ingelogd

Login om de voortgang van je voorstellen te zien.

Log hier in
Tesla Model X (2023)

Tesla Model X (2023)

Elon Musk heeft tijdens de earnings call van Tesla de nieuwe Tesla Model X refresh, samen met de nieuwe Model S, onthuld met een "geheel nieuw interieur", een waanzinnig stuurwiel, nieuwe aandrijflijn en meer.

Nieuw Tesla Model X interieur

Hoewel de focus op de Model S lag vanwege de grotere behoefte aan een upgrade samen met de aankondiging van de Plaid+ versie, profiteert de Model X mee van de Model S upgrade. Net als bij de elektrische sedan krijgt de elektrische SUV een gloednieuw interieur. Het lijkt erg op het nieuwe Model S-interieur, maar de Model X heeft nog steeds een panoramische voorruit. Hier zijn een paar foto's van het nieuwe Model X-interieur:

Tesla Model X (2023)New Tesla Model X screens
Model X Interior SquareModel S Glazen dak MisterGreen

Ook heb je de keuze uit zwart, wit of creme-accenten bij het samenstellen van je Model X. Als je de Plaid versie samenstelt zie je dat je standaard carbon fiber accenten hebt. Een hele toffe upgrade!

Model X specificaties en prestaties

De grootste verandering zijn te vinden aan de binnenkant van de auto, maar de buitenkant is zeker niet vergeten. De Model X heeft, net zoals de Model S en Model 3, zwarte accenten ‘Chrome Delete’ genoemd. Ook heeft de auto een nieuwe lijn en oogt iets sportiever. We zien ook lichte verandering in de voorbumper en grill.

De Model X heeft ook twee paar nieuwe velgen gekregen. Je hebt de keuze uit de 20 inch lichte Cyberstream velgen of de 22 inch vernieuwde donkere Turbine velgen.

Zoals hierboven al beschreven is de Performance-uitvoering vervangen voor de Plaid version. Het prijsboek van de Model X is nog niet beschikbaar. Wil jij als eerste in Nederland de Tesla Model X in 2023 leasen? Vul dan het formulier in op deze pagina.

Verwachte levering

De Model X (2023) wordt naar verwachting in 2023 geleverd. Je kan alvast het formulier op deze pagina invullen. Hierna neemt een van onze Tesla-experts contact met je op en zorgen wij ervoor dat jij een van de eerste bent die de nieuwe Model S rijdt in Nederland.

Lease jouw Tesla Model X bij MisterGreen

en zeg vaarwel tegen fossiele brandstof en CO2-uitstoot. Red de wereld door over te stappen naar elektrisch rijden.