Tesla Full Self Driving Capability

Voeg FSD toe aan jouw Tesla en benut alle extra's die deze software te bieden heeft.

Wat is Full Self Driving?

Het is Tesla inmiddels gelukt om elektrisch rijden mainstream te maken. De volgende stap is volledig autonoom rijden mogelijk maken. Elke nieuwe Tesla wordt standaard geleverd met geavanceerde hardware welke sowieso Autopilot-functies bevat. De gebruiker kan er zelf voor kiezen om te upgraden naar Full Self Driving Capability, waarmee het in de toekomst mogelijk gaat zijn om de auto volledig zelfrijdend te maken.

Hoe werkt de FSD-software?

Acht omgeving camera's bieden 360-graden zicht rond de auto met een bereik tot 250 meter. Twaalf ultrasone sensoren vullen dit beeld aan, wat zorgt voor een tweemaal grotere nauwkeurigheid. Een verbeterd radarsysteem aan de voorzijde biedt extra informatie over de omgeving via een eigen golflengte, ongehinderd door hevige regenval, stof en zelfs de auto voor jou. Door software-updates wordt de functionaliteit in de loop van de tijd steeds uitgebreider en beter. Schaf je nu de software aan, dan profiteer je op termijn van alle updates die doorgevoerd worden.

Voordelen Full Self Driving Capability

Veiligheid

Statistisch gezien veel minder ongelukken door FSD

Navigeren met Autopilot

Automatisch rijden op de snelweg, incl. knooppunten en het inhalen van andere voertuigen

Auto Lane Change

Automatisch van rijbaan wisselen tijdens het rijden op de snelweg

Autopark

Zowel automatisch fileparkeren als haaks parkeren

Smart summon

Je Tesla automatisch parkeren en laten voorrijden

Smart driving

Herkennen van en reageren op verkeerslichten en stopborden

Op (korte) termijn verwacht:

Volledig autonoom rijden!

Extra voordeel: jouw Tesla wordt door FSD meer waard!

Als de ontwikkelingen doorzetten zoals gepland, zal Tesla op korte termijn de eerste auto zijn die volledig autonoom kan rijden. Hierdoor zal de waarde van de software zelfs zo hard stijgen dat de software meer waard wordt dan de auto!

Volgens Elon Musk is software op termijn $100.000,- waard. Dit is een waardestijging van bijna 1.500%! Als deze verwachting realiteit wordt, heb je op deze manier negatieve afschrijvingen gerealiseerd: een investering waar menig beurshandelaar alleen maar van kan dromen.

Voordeel voor bestaande en nieuwe klanten

Gelukkig hoef je bij MisterGreen niet de gehele software in een keer aan te schaffen. Wij schaffen deze software graag voor je aan en jij betaalt een voordelig bedrag per maand.

Voor nieuwe klanten raden wij aan de software “after delivery” toe te voegen aan je bestelling. Hierdoor is het een “accessoire” en valt de software buiten de fiscale waarde. Simpel gezegd: je hoeft er dan geen bijtelling over te betalen, wat scheelt in de kosten. Voor nieuwe klanten maken wij een relatief gunstige restwaarde berekening en krijg je het scherpste leasetarief in Nederland voor deze optie.

Voor onze bestaande klanten maken wij graag een voorstel op maat, zodat zij nog extra beloond worden voor het vertrouwen in ons en in de software!

Snel contact

Full Self Driving blogs:

Onze klanten over MisterGreen

"Nu we een elektrische auto leasen, zijn we veel bewuster geworden van de noodzaak om niet meer op fossiele brandstoffen te rijden. Vandaar de keuze om drie Tesla Model 3's bij MisterGreen aan te vragen."

Jeffrey Werner, Tech Bakery