Tim Nieuwenhuijs

Contract & Delivery manager (en binnenkort vader)

7 jaar in dienst bij MisterGreen

Hi Tim, kan je iets over jezelf vertellen?

Ik ben dus Tim, 34 jaar jong en ik woon in De Beemster, je weet wel; van die kazen. Ik ben 7 jaar geleden binnengewandeld bij MisterGreen en mijn functie nu heet Contract & Delivery Manager. Ik woon samen met mijn vrouw en in september word ik voor het eerst vader!

Hoe lang werk je al bij MisterGreen?

Ik ben 7 jaar geleden binnen gekomen bij MisterGreen als “administratief medewerker” maar deze functie bleek vanaf dag 1 al veel breder te zijn dan dat. Op dat moment (augustus 2014) hadden wij +- 80 auto’s is het wagenpark rijden en waren wij een team van 8 medewerkers. Omdat ik op dat moment de enige was met een automotive achtergrond was ik vanaf dag 1 verantwoordelijk voor: onderhoud en reparatie, schade, lease contracten, MIA aanvragen, facturen inboeken en versturen, allround kantoorklussen en de post.

Gaandeweg is het wagenpark extreem gegroeid (inmiddels ruim 3000 auto’s) en het team fors uitgebreid (+- 32 collega’s) waardoor er een heleboel van deze taken inmiddels zijn overgedragen. Vandaag de dag houd ik mij vooral bezig met contractbeheer en delivery.

Wat zijn je dagelijkse werkzaamheden en verantwoordelijkheden?

Ik ben verantwoordelijk voor contractbeheer en levering van nieuwe autos.

Mijn werkzaamheden in een het kort: Ik maak operational- en private leasecontracten op voor nieuwe auto’s en voor onze occasions. Vervolgens bestel ik alle auto's bij de importeur (voornamelijk Tesla) en draag zorg voor administratieve kant voor de leveringen van de auto’s.

Hoe is de werksfeer bij MisterGreen?

De werksfeer bij MisterGreen is uitstekend. Wij hebben een jong, gedreven en enthousiast team. Door de groepsdynamiek voelt het kantoor meer als een huiskamer en door de holacratie is iedereen gelijk wat het gevoel alleen maar verstrekt.

Wat doe jij over 3 tot 5 jaar bij MisterGreen?

Ik hoop dat mijn afdeling dan inmiddels in aantal personen is gegroeid en ik zou het heel leuk vinden om dan een leidinggevende functie te hebben. Ik kan dan mijn opgedane kennis en ervaring nog beter delen en gebruiken. Ook hoop ik betrokken te blijven bij de internationale takken van MisterGreen, ik merk dat ik het erg interessant vind om het reilen en zeilen in andere landen te ontdekken en vind het leuk om te weten dat ik werkzaamheden verricht voor en in een ander land.

Als MisterGreen Canada ooit wordt opgezet hou ik mij aanbevolen 😏

Waarom moet je bij ons komen werken?

Omdat wij een super leuk en enthousiast team hebben, omdat wij staan voor duurzaamheid en betere wereld voor onze kinderen later, omdat wij werken met het meest innovatieve automerk Tesla, omdat wij mooie trips maken, omdat wij met de toekomst van vervoer bezig zijn.

Kan je een leuke situatie vertellen; iets ludieks of iets grappigs of iets wat je gewoon superleuk vindt van het werken bij MisterGreen?

Ik weet niet of ik alles kan opschrijven wat ik heb meegemaakt de afgelopen 7 jaar, maar de jaarlijkse MisterGreen roadtrips zijn legendarisch. Ik heb er nu vijf mee mogen meemaken en het waren stuk voor stuk avonturen. De eerste was van Amsterdam naar de Noordkaap toen ik pas net een paar maanden bij MisterGreen werkte en geloof mij, er is geen betere manier om je snel thuis te voelen.