Tesla’s verborgen paasei: Model 3 Long Range RWD

Geschreven door: Onze Tesla lease experts

Dit paaseitje heb je misschien nog niet gevonden: de Tesla Model 3 Long Range Rear Wheel Drive (RWD). Een hele mond vol! Deze achterwielaangedreven Tesla Model 3 is het goed verstopte paasei, dat je goed zal smaken! Momenteel wordt deze namelijk niet zichtbaar aangeboden op de website van Tesla, maar je kan deze bij MisterGreengewoon samenstellen en bestellen! De Long Range RWD is ‘slechts’ 5 tientjes per maand duurder dan de Tesla Model 3 Standard Range Plus. Wat je ervoor terugkrijgt is zeker niet verkeerd…

Meer actieradius voor minder geld

De Tesla Model 3 Long Range RWD is een beter betaalbaar alternatief dan zijn vierwielaangedreven broer. Dit komt doordat de RWD-variant een motor minder heeft. Dit is een kostbaar onderdeel. Het ontbreken van deze motor heeft echter wel weer een gunstig effect op de actieradius. De Tesla Model 3 Long Range RWD heeft met 600 km (WLTP) de hoogste actieradius van alle Tesla Model 3’s. Dit komt neer op zo’n 450 kilometer actieradius in de praktijk. Niet verkeerd voor een auto die ‘slechts’ €5.200 duurder is in de aanschaf dan de Tesla Model 3 Standard Range Plus die 275 kilometer realistische actieradius heeft.

Bij MisterGreen kan je de Tesla Model 3 Long Range RWD samenstellen en bestellen! Wees er snel bij aangezien Tesla heeft aangegeven dat er een beperkte hoeveelheid Model 3 Long Range RWD beschikbaar is. Wanneer je deze versie nu besteld dan wordt hij naar verwachting in juni geleverd. Een Model 3 leasen vanuit Duitsland? Dat kan met MisterGreen Germany!

Onze klanten over MisterGreen

"Nu we een elektrische auto leasen, zijn we veel bewuster geworden van de noodzaak om niet meer op fossiele brandstoffen te rijden. Vandaar de keuze om drie Tesla Model 3's bij MisterGreen aan te vragen."

Jeffrey Werner, Tech Bakery

Laatste Tesla nieuws