Tesla Model 3 lease

Tesla Model 3 lease is voordelig, snel en gemakkelijk via MisterGreen Electric Lease

Tesla Model 3 lease uitvoeringen

Welke uitvoeringen zijn er beschikbaar, wat zijn de levertijden en wat zijn de prijzen voor Tesla Model 3 lease? Bekijk de verschillende Tesla Model 3 lease uitvoeringen hieronder. Klik op een uitvoering voor meer informatie:

Je kan helemaal zelf jouw Tesla Model 3 en leasecontract samenstellen en afsluiten in onze configurator. Wil je liever eerst nog wat meer informatie? Vraag dan een vrijblijvende offerte. Eén van onze Tesla specialisten neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

"MisterGreen gaat voor het hoera-effect. Toen we de sleutels eenmaal in handen hadden, hebben we ons enthousiasme zelfs nog met ze gedeeld via video. Ook de nazorg was prettig."

— Nick Bouwens - Qconferencing

Geïnteresseerd in Tesla Model 3 lease?

Regel binnen 5 minuten je Tesla Model 3 lease bij MisterGreen. De Tesla Model 3 is dé ultieme lease auto. Met z’n aantrekkelijke leaseprijs zorgt Tesla ervoor dat elektrisch rijden bereikbaar wordt voor iedereen. Met name voor de zakelijke rijder is Tesla Model 3 lease zeer interessant. Ben je op zoek naar een flexibel en voordelig leasecontract voor de Tesla Model 3? Dan ben je bij MisterGreen aan het juiste adres! De Tesla Model 3 is de gamechanger van de auto-industrie. Natuurlijk zijn de grote broers van de Tesla Model 3 (de Model S en X) ook baanbrekende auto’s en al enige tijd op de markt. De Tesla Model 3 is met z’n aantrekkelijke prijs en bijtelling een zeer geschikte auto om te leasen. Hierdoor kunnen veel meer mensen het plezier van elektrisch rijden ervaren! Ben jij ook geïnteresseerd Tesla Model 3 lease? Lees dan verder.

Waarom is Tesla Model 3 lease ideaal?

Overweeg je Tesla Model 3 lease? De Tesla Model 3 is niet alleen maar de beste auto om te leasen vanwege zijn lage bijtelling en aantrekkelijke prijs. Het interieur van de Tesla Model 3 is modern minimalistisch en biedt ongelofelijk veel technologisch comfort, denk bijvoorbeeld aan Tesla's Autopilot.

Tesla Autopilot

Als leaserijder ben jij ongetwijfeld veel onderweg met je auto. Niets is zo vervelend als het staan in de file. Met een Tesla Model 3 als lease auto wordt ‘file-pijn’ iets verzacht. Wanneer namelijk de ‘Autopilot’ functie is ingeschakeld in de file trekt de Tesla Model 3 automatisch op en remt deze ook automatisch weer af. Je voeten kunnen dus van de pedalen wat kramp kan voorkomen. Daarnaast blijft de Tesla Model 3 ook automatisch binnen de rijstroken. De auto stuurt dus zelf! Wel is het belangrijk om zelf goed op te blijven letten en de handen aan het stuur te houden.

Total Cost of Ownership

Tesla Model 3 lease lijkt op het eerste gezicht misschien duurder dan de lease van bijvoorbeeld een BMW 3-serie omdat het leasebedrag hoger is. Onderaan de streep zul je echter veel voordeliger uit zijn met Tesla Model 3 lease. Wanneer je namelijk kijkt naar de Total Cost of Ownership (TCO) over 5 jaar dan ben je veel voordeliger uit met de lease van een Tesla Model 3. In de TCO worden namelijk ook kosten meegenomen als brandstof, bijtelling en wegenbelasting. Op die dingen scoort Tesla Model 3 lease veel beter dan andere lease auto's in dezelfde klasse. Bekijk hier een rekenvoorbeeld van de TCO vergeleken met die van een BMW 3-serie.

Ben je geïnteresseerd in Tesla Model 3 lease? Klik dan op de knop hieronder voor een vrijblijvende offerte.

Specificaties

  • UitvoeringStandard Range Plus
  • AandrijvingAchterwielaandrijving
  • Acceleratie 0-100 km/u5.6 seconden
  • Topsnelheid233 km/u
  • Actieradius275 km (realistische range)
  • Zitplaatsen5
  • LeaseprijsVanaf €525
  • Levertijd1-2 maanden

Tesla lease modellen

Verschillende modellen van Tesla zijn inmiddels beschikbaar voor Tesla lease. Bekijk ze hieronder en klik verder voor meer informatie. Liever een ander merk elektrische auto? Bekijk dan het alle modellen overzicht.

Onze klanten over MisterGreen

"Nu we een elektrische auto leasen, zijn we veel bewuster geworden van de noodzaak om niet meer op fossiele brandstoffen te rijden. Vandaar de keuze om drie Tesla Model 3's bij MisterGreen aan te vragen."

— Jeffrey Werner, Tech Bakery