Tesla Model 3 lease

 • vanaf €599 per maand*
 • 491 km (WLTP)
 • 8% en 12% bijtelling beschikbaar

MisterGreen

 • 10+ jaar de groenste leasemaatschappij
 • Elektrisch vervoer specialist
 • Persoonlijk en snelle service

  Alles over de Model 3

  Als het kleinere, maar toch perfecte, broertje van de Model S overtref je alle verwachtingen. Je aerodynamische neus zo mooi vormgegeven dat het de actieradius ten goede komt, je mooie daklijn die minder steil afloopt waardoor iedereen achterin past, om over je moderne koplampen nog maar even te zwijgen because those will light up your day. Model 3 leasen? Lease zakelijk, of private, de Model 3 bij MisterGreen.

  Model 3-maal is scheepsrecht

  De Model 3 heeft zich al sinds februari 2019 bewezen op de Nederlandse wegen en met een prijs vanaf € 48.000 is het een van de eerste elektrische auto’s die toegankelijk werd voor een groot publiek. De elektrische auto van Tesla is een van de veiligste auto’s en heeft de mogelijkheid om Full Self-Driving te gebruiken. Het instapmodel van Tesla, de Standard Range Plus Rear Wheel Drive, is zelfs de meest verkochte auto van 2019 en kreeg in 2020 een facelift. Daarover lees je meer in dit blog.

  Een Model 3 lease je bij ons al vanaf €615 per maand , met een netto bijtelling vanaf € 243 (of een lager bedrag met een Tesla occasion) per maand. De Rear-Wheel Drive heeft 491 km, volgens de WLTP, actieradius waarmee je in Nederland vrij kan bewegen, van 0 naar 100 km /u in 6,1 seconden bent en makkelijke kan thuis laden of onderweg, want Nederland kent een groot netwerk van snelladers. Wil je liever in 3,3 seconden van 0 naar 100 of een grotere actieradius? Dan heeft Tesla ook de Long Range Dual Motor en Performance All Wheel Drive edities uitgebracht. Benieuwd wat er standaard geleverd wordt bij de Model 3? Lees dan onze FAQ onderaan deze pagina.

  ModelBereik (WLTP)0 - 100 km/uurLeaseprijs (vanaf, excl. btw)*
  Model 3 Rear-Wheel Drive491 km6,1 seconden€ 599,-
  Model 3 Long Range602 km4,4 seconden€ 705,-
  Model 3 Performance547 km3,3 seconden€ 809,-

  *Prijzen o.b.v. 10.000 km per jaar, 60 maanden en aanbetaling van €2.000 excl. btw

  Veiligste auto in z’n klasse

  De elektrische auto komt bij verschillende veiligheidstests als winnaar uit de bus. Met een score van 5 sterren zelfs de meest veilige auto in z’n klasse. Uit een rapport van de NHTSA blijkt dat je de kleinste kans op letsel hebt in het instapmodel van Elon Musk. De metalen constructie bestaat uit aluminium en staal, voor maximale sterkte in het gehele voertuig. Bij een crashtest van het dak weerstond de auto vier keer zijn eigen gewicht. Ben je op zoek naar veiligheid, comfort en indrukwekkende prestaties? Dan is de deze elektrische auto zeker de leaseauto voor jou! Bekijk ook het rapport van de Model 3 op de Euro NCAP website.

  Max 602 km (WLTP) range

  Topsnelheid van 261 km/u

  Snelladen via Supercharger-netwerk van Tesla

  De enige BMW's die je ziet, zie je in de achteruitkijkspiegel

  Veiligste auto in zijn klasse volgens NHTSA

  Full Self-Driving

  Wanneer je een Tesla least, heb je de keuze uit twee software-mogelijkheden: Autopilot of Full Self-Driving. Autopilot is de standaard optie bij nieuwe Tesla's, waarmee je auto automatisch kan sturen, accelereren en remmen voor andere voertuigen en voetgangers in dezelfde rijstrook. Met Full Self-Driving kan je, op dit moment (later meer!), het volgende: Navigeren met Autopilot: automatisch rijden van oprit tot afrit op de snelweg, inclusief knooppunten en het inhalen van andere voertuigen. Auto Lane Change: automatisch van rijbaan wisselen tijdens het rijden op de snelweg. Autopark: zowel automatisch fileparkeren als haaks parkeren. Smart summon: je Tesla automatisch parkeren en laten voorrijden.

  Waarom MisterGreen?

  Als je het formulier invult, dan nemen we contact met je op en zorgen we ervoor dat z.s.m een vrijblijvende op maat gemaakte offerte met je delen en rijd je snel volledig elektrische naar de volgende klus.

  ⚡️ Van A naar Beter voor de wereld zonder CO2-uitstoot

  ⚡️ Al meer dan 10 jaar EV-specialist

  ⚡️ De Model 3 voldoet aan het MisterGreen keurmerk

  ⚡️ Mogelijkheid tot proefrit

  "Supersnel en klantvriendelijk. Vrijdag besteld, woensdag geleverd. Werkt perfect, lijkt wel een on-line boekwinkel. ;-)" - Mark Roemers

  Lease jouw Tesla Model 3 bij MisterGreen

  en zeg vaarwel tegen fossiele brandstof en CO2-uitstoot. Red de wereld door over te stappen naar elektrisch rijden.

  Veelgestelde vragen over de Tesla Model 3

  Kan ik de Tesla Model 3 Private Leasen bij MisterGreen?

  Ja, De Model 3 kan jij met privé leasen bij MisterGreen vanaf € 599 per maand incl. btw *prijs obv 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Klik hier om naar de configurator te gaan.

  Wat is de range van de Tesla Model 3 Rear-Wheel Drive?

  Met de Rear-Wheel Drive (achterwielaandrijving) heb je een range van 491 km (WLTP). In werkelijkheid haal je hier een actieradius van ongeveer 400 kilometer mee.

  Is het goedkoper om een Model 3 Occasion te leasen?

  Het kan voor jou goedkoper zijn om een Model 3 Occasion te leasen. In 2019, 2020 en 2021 zijn de bijtellingsvoordelen hoger geweest, hiermee kan jij dus netto per maand bijtellingskosten besparen. Het is wel vaak zo dat de leaseprijzen van Model 3’s uit deze bouwjaren hoger liggen dan een nieuwe Model 3. Bekijk hier onze voorraad occasions.

  Komt er ook een goedkopere Tesla Model 2?

  Er gaan geruchten rond over een Model 2, maar volgens verschillende bronnen wordt dit ontkracht. Dit betekent dat de Model 3 de goedkoopste Tesla blijft. De focus wordt gezet op de ontwikkeling van de Tesla Bot in 2022.