Audi Q4 E-Tron

De volledig elektrische Audi Q4 E-Tron

Rijd als een van de eersten in Nederland de Q4 E-tron

Bij MisterGreen bestel je de Audi Q4 E-tron als een van de eersten in Nederland. De volledig elektrische middelgrote SUV van Audi rijd je zakelijk met Full Operational Lease. Je leest op deze pagina alle informatie over de elektrische Audi en vraag een vrijblijvende offerte aan via het formulier.

Meer over de Q4 E-tron

Een echte Audi, maar dan elektrisch

Dankzij twee krachtige elektromotoren heeft de Q4 E-tron een vermogen van 309 waarmee je in 6,2 seconden van 0 naar 100 sprint. Je heb geen last meer van range anxiety, want met de 82 kWh batterij behaal je een actieradius van 450 km WLTP. De Audi Q4 E-tron is een echte Audi en dat merk je aan het luxe interieur en exterieur. Door zeeën van ruimte merk je niet dat je in, door Audi bestempelde, compacte SUV rijdt.

Vernieuwd interieur

Het interieur van de Audi Q4 E-tron is om door een ringetje heen te halen. Zo heeft het stuurwiel van de Audi Q4 E-tron een upgrade gekregen en in verhouding met alle andere Audi modellen hoekig. Daarnaast is het stuur voorzien van handige knoppen waarmee je de muziek regelt. Ook is er aandacht besteed aan het touchscreen, deze is namelijk versmolten in het dashboard. Dit zorgt voor een futuristische look. De kwalitatief hoge materialen die zijn verwerkt in het dashboard en de stoelen onderstrepen dit. Ben jij klaar voor de toekomst van elektrisch rijden?

Specificaties Audi Q4 E-tron

0-100 in 6,2 seconden

450 km WLTP range

Topsnelheid van 180 km/u

AWD All-Wheel Drive

5 zitplaatsen

Waarom MisterGreen?

Als je het formulier invult, dan nemen we contact met je op en zorgen we ervoor dat z.s.m een vrijblijvende op maat gemaakte offerte met je delen en rijd je als een van de eersten van Nederland jouw nieuwe volledig elektrische Audi; ideaal toch?

⚡️ Rijd als een van de eersten in Nederland

⚡️ Al meer dan 10 jaar EV-specialist

⚡️ De Q4 voldoet aan het MisterGreen keurmerk

⚡️ Mogelijkheid tot proefrit, mits beschikbaar in Nederland

Lease jouw Audi Q4 E-tron bij MisterGreen

en rijd als een van de eersten in Nederland jouw nieuwe Audi