Tesla Model S Plaid Lease refresh

Verkrijgbaar vanaf € 1.839 per maand*

Vanaf 634 km (WLTP) range

Levering april - juni 2023

(*)60 maanden, 10.000 km en vooruitbetaling van €2.000 ex BTW

MisterGreen

  • 10+ jaar de groenste leasemaatschappij
  • Elektrisch vervoer specialist
  • Persoonlijk en snelle service

Alles over de Model S Plaid

Het eerste vlaggenschip van Tesla heeft een refresh gekregen en is vanaf heden leverbaar in Nederland.

De Tesla Model 'Scape reality

Een Tesla Model S Plaid lease je snel bij MisterGreen. De elektrische sedan van Tesla doet dankzij het sportieve design en premium interieur zeker niet onder voor zijn concurrenten. Denk aan een BMW 5 Serie, Audi A6 of Porsche Panamera. Aerodynamisch vormgegeven om zo min mogelijk last te hebben van luchtweerstand en zo veel mogelijk uit het bereik te halen. Ook als het om prestaties gaat, maakt de auto een ijzersterke indruk. Het batterijpakket ligt verspreid over de bodemplaat, waardoor de volledig elektrische auto niet alleen een ideale gewichtsverdeling heeft, maar ook een geweldige wegligging. De topuitvoering, de Model S Plaid accelereert van 0 naar 100 kilometer per uur in minder dan 2,1 seconden en heeft een range van meer dan 628 kilometer! Daarmee zijn de prestaties te vergelijken met die van een ‘supercar’! Check snel het interieur en bestel jouw Model S nu in onze configurator.

Een Tesla Model S Plaid lease je voordelig met Full Operational lease bij MisterGreen en word je compleet ontzorgd. Je hoeft alleen nog maar te betalen voor de laadkosten. En dat is een schijntje vergelijken bij een volle brandstoftank. Je bent al een elektrische sedan rijker vanaf € 132.490, of € 1.839 per maand met Full Operational Lease. Je hebt ook geen last meer van range anxiety, want de Model S Plaid heeft een actieradius van 600km. Waarom zou je nog benzine of diesel rijden? Bekijk de video voor een sfeerimpressie hoe het is om je Volkswagen Passat in te wisselen voor de volledig elektrische sedan.

Vanaf 634km (WLTP) range

In 3,2 sec 0-100 km/u, of nóg sneller

Topsnelheid van 250+ km/u

Snelladen via Supercharge netwerk

Plaid Model in <2,1 sec van 0-100 km/u en 600 km actieradius

Full Self-Driving

Wanneer je een Tesla least, heb je de keuze uit twee software-mogelijkheden: Autopilot of Full Self-Driving. Autopilot is de standaard optie bij nieuwe Tesla's, waarmee je auto automatisch kan sturen, accelereren en remmen voor andere auto's, voertuigen en voetgangers in dezelfde rijstrook. Met Full Self-Driving kan je, op dit moment (later meer!), het volgende: Navigeren met Autopilot: automatisch rijden van oprit tot afrit op de snelweg, inclusief knooppunten en het inhalen van andere voertuigen. Auto Lane Change: automatisch van rijbaan wisselen tijdens het rijden op de snelweg. Autopark: zowel automatisch fileparkeren als haaks parkeren. Smart summon: je Tesla automatisch parkeren en laten voorrijden.

Waarom MisterGreen?

Als je het formulier invult, dan nemen we contact met je op en zorgen we ervoor dat z.s.m een vrijblijvende op maat gemaakte offerte met je delen en rijd je snel volledig elektrisch.

⚡️ Van A naar Beter voor de wereld zonder CO2-uitstoot

⚡️ Al meer dan 10 jaar EV-specialist

⚡️ De Model S voldoet aan het MisterGreen keurmerk

⚡️ Mogelijkheid tot proefrit

"Supersnel en klantvriendelijk. Vrijdag besteld, woensdag geleverd. Werkt perfect, lijkt wel een online boekwinkel. ;-)" - Mark Roemers

Lease jouw Tesla Model S bij MisterGreen

en zeg vaarwel tegen fossiele brandstof en CO2-uitstoot. Red de wereld door over te stappen naar elektrisch rijden.