Tesla Model S Lease

Verkrijgbaar vanaf € 1.039 per maand

Vanaf 663 km (WLTP) range

Model S Refresh verwachte levering: september

MisterGreen

  • 10+ jaar de groenste leasemaatschappij
  • Elektrisch vervoer specialist
  • Persoonlijk en snelle service

Tesla Model S lease

Een Tesla Model S lease je voordelig en snel bij MisterGreen. De elektrische sedan van Tesla doet dankzij het sportieve design en premium interieur zeker niet onder voor zijn concurrenten. Denk aan een BMW 5 Serie, Audi A6 of Porsche Panamera. Aerodynamisch vormgegeven om zo min mogelijk last te hebben van luchtweerstand en zo veel mogelijk uit het bereik te halen. Ook als het om prestaties gaat, maakt de auto een ijzersterke indruk. Het batterijpakket ligt verspreid over de bodemplaat, waardoor de volledig elektrische auto niet alleen een ideale gewichtsverdeling heeft, maar ook een geweldige wegligging. De topuitvoering, de 'Plaid+' van de Model S, accelereert van 0 naar 100 kilometer per uur in minder dan 2,1 seconden en heeft een range van meer dan 840 kilometer! Daarmee zijn de prestaties te vergelijken met die van een ‘supercar’! Vanaf september 2021 wordt die Refresh van de sedan geleverd. Lees meer over de Model S Refresh

Vanaf 663 km (WLTP) range

In 3,2 sec 0-100 km/u, of nóg sneller

Topsnelheid van 250+ km/u

Snelladen via Supercharge netwerk

Plaid+ Model in <2,1 sec van 0-100 km/u en 840 km actieradius

Tesla Model S lease

Een Tesla Model S lease je voordelig met Full Operational lease bij MisterGreen en word je compleet ontzorgd. Je hoeft alleen nog maar te betalen voor de laadkosten. En met gemiddeld 20 cent per kWh is dat een schrijntje vergelijken bij een volle brandstoftank. Je bent al een elektrische sedan rijker vanaf € 89,990, of € 1.039 per maand met Full Operational Lease. Je hebt ook geen last meer van range anxiety, want de Model S heeft bij de Long Range Plus uitvoering 663 kilometer actieradius. Waarom zou je nog benzine of diesel rijden? Bekijk de video voor een sfeerimpressie hoe het is om je Volkswagen Passat in te wisselen voor de volledig elektrische sedan.

Schrijf je in voor MisterGreen nieuwsbrief en mis geen enkele informatie over de Model S Refresh

Als eerste op de hoogte gebracht worden? Schrijf je in via het formulier! Dan ontvang je relevante informatie over de Model S Refresh, EV's en MisterGreen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Bijtelling berekenen

Hoe wordt de Full Operational Lease Tesla bijtelling berekend?
De fiscale bijtelling, eigen bijdrage, van een nieuwe elektrische auto zoals Tesla wordt berekend op basis van drie factoren als je meer dan 500 privé kilometers per jaar rijdt met je auto van de zaak:

  1. Het bijtellingspercentage van de auto - deze wordt bepaald o.b.v. de uitstoot van de auto.
  2. Prijs van de auto - gebaseerd op de cataloguswaarde van de auto incl. opties
  3. Belastbaar jaarinkomen - Het bijtellingsbedrag wordt opgeteld bij je bruto jaarinkomen. Op basis van je bruto jaarinkomen wordt bepaalt in welke belastingschijf je valt.
Model 3
Standard Range Plus RWD
Bijtelling ex. btw
20212022
Belastingschijf 37%€209€259
Belastingschijf 49,5%€279€345

Als je in 2020 een auto leaset levert dit je een besparing van €49 op in belastingschijf 1 en een besparing van €66 in belastingschijf 2.

Hoeveel PK heeft een Tesla Model S?

Long Range Plus: 541 PK

Performance: 789 PK

Plaid: 1100 PK

Is de Tesla Model S ook tweedehands beschikbaar?

We hebben in onze occasion-shop een ruimte keuze uit occasions. Vaak nog met een lager bijtellingspercentage of gunstig i.c.m. shortlease.

Hoe duur is een Tesla Model S?

Een Long Range Plus heeft een vanafprijs van € 89,990,- of € 1050,- per maand excl. btw bij Full Operational Lease.

Wat kost het opladen van een Tesla?

Een Tesla Model S Long Range Plus laad je al vanaf € 0,20 cent per kWh. Een 'volle batterij' kost je gemiddeld € 15 bij thuisladen. Fastned of het Supercharge netwerk van Tesla zijn iets duurder.

Hoeveel km kan een Model S rijden?

De elektrische sedan heeft een actieradius vanaf 652 km (WLTP)

Wanneer komt er een nieuwe Model S?

De Model S 2021 Refresh wordt naar verwachting geleverd in september 2021 We hebben erover geschreven in dit blogartikel.