Je bent niet ingelogd

Login om de voortgang van je voorstellen te zien.

Log hier in

Tesla Model S lease

MisterGreen is het adres voor Tesla Model S lease

Een Tesla Model S leasen?

Lease makkelijk en snel een Tesla Model S bij MisterGreen Direct! De Tesla Model S is een erg aantrekkelijke elektrische auto om te leasen. Dankzij de lage bijtelling is de Tesla Model S bovendien zeer geschikt voor operational lease. Hier lees je waarom.

Specificaties

Uitvoering

Long Range

Acceleratie 0-100 km/u

3,8 seconde

Topsnelheid

250 km/u

Actieradius

520 échte km's

Aandrijving

All-Wheel Drive

Basisprijs

€82.990,-

Leaseprijs per maand vanaf

€1.095,- ex. BTW

Sportief design

Natuurlijk: smaken verschillen. Maar dankzij het sportieve design doet de Tesla Model S zeker niet onder voor zijn concurrenten. Denk aan een BMW 5 Serie, Audi A6 of Porsche Panamera. De Tesla Model S is aerodynamisch vormgegeven om zo min mogelijk last te hebben van luchtweerstand en zo veel mogelijk uit het bereik te halen.

Supercar prestaties

Ook als het om prestaties gaat, maakt de Tesla Model S een ijzersterke indruk. Het batterijpakket ligt verspreid over de bodemplaat, waardoor de Tesla Model S niet alleen een ideale gewichtsverdeling heeft, maar ook een geweldige wegligging. De topuitvoering van de Tesla Model S accelereert van 0 naar 100 kilometer per uur in slechts 2,7 seconden. Daarmee zijn de prestaties van de Tesla Model S te vergelijken met die van een ‘supercar’!

Modern-minimalistisch interieur

Zodra je plaatsneemt achter het stuur van de Tesla Model S, stap je de toekomst in. Geen knoppen meer, maar één overzichtelijk 17 inch touchscreen waarmee je de complete auto kunt bedienen. En de stoelen die haast uit één stuk lijken vormgegeven? Die bieden meer dan voldoende steun.

Baanbrekende technologie

Dankzij de draadloze software-updates ben je ervan verzekerd dat je Tesla Model S altijd is voorzien van de laatste technologie, ook al is je elektrische auto alweer een dagje ouder. En wat voor een technologie! Wat dacht je van de Autopilot-functie? Hiermee houdt de Tesla Model S zelf de snelheid en afstand tot voorliggers bij en stuurt de auto bovendien zelf! Ideaal bijvoorbeeld als je in de file staat.

Snel contact

Ben je geïnteresseerd in Tesla Model S lease? Vul onderstaande velden in en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

De voordelen van zakelijk leasen bij MisterGreen Electric Lease

Full Operational Lease

4-jarig full operational lease contract zonder verrassingen met vaste maandelijkse kosten. Direct en eenvoudig geregeld.

Service

All-risk verzekering voor zowel bestuurder als inzittenden en pechhulp met vervangend vervoer in binnen- en buitenland.

8% bijtelling

Je betaalt 8% bijtelling over de fiscale waarde van je auto tot €45.000,- van de fiscale waarde. Samen met de stroom zijn dit de extra kosten voor het gebruik.

Opladen

Voordelig snelladen via MisterGreen Fast Charging en, als je Tesla rijdt, het Supercharger netwerk van Tesla.

Alles online regelen

Stel online je eigen auto en contract samen. Duurzaam rijden.

Duurzaam rijden

Versnel de transitie naar een groen en duurzaam Nederland.

Onze klanten over MisterGreen

"Nu we een elektrische auto leasen, zijn we veel bewuster geworden van de noodzaak om niet meer op fossiele brandstoffen te rijden. Vandaar de keuze om drie Tesla Model 3's bij MisterGreen aan te vragen."

Jeffrey Werner, Tech Bakery