Tesla Model X lease

Verkrijgbaar vanaf € 1.595 per maand*

Vanaf 576 km (WLTP) range

(*)60 maanden, 10.000 km en vooruitbetaling van €2.000 ex BTW

MisterGreen

  • 10+ jaar de groenste leasemaatschappij
  • Elektrisch vervoer specialist
  • Persoonlijk en snelle service

Alles over de volledig elektrische SUV

Lease de volledig elektrische SUV van Tesla met ‘Falcon Wings’ deuren die als vleugels opengaan is de grootste auto van de elektrische autofabrikant. Het ruimteschip op wielen is nu te bestellen in de Tesla Model X Plaid uitvoering en gaat bijna sneller dan het licht.

De Model X-factor

De grootste auto van Tesla heeft zich al jaren bewezen als volledig elektrische SUV. Met de Model X Long Range Dual Motor heb je een actieradius van 580km en ben je in binnen 4 seconden van 0 naar 100 km/u. Wil je nog sneller gaan? Dan is de Model X Plaid met 1020pk iets voor jou. Je levert iets in op de range (547km), maar rijd wel in 2,6 seconden van 0 naar 100 km/u. Je hebt geen X-cuus meer...

Model X

De Sport Utility Vehicle (SUV) van Tesla. De auto is ontworpen met veiligheid als voornaamste uitgangspunt, en dat is aan alles te merken! De batterij is verdeeld over de bodemplaat. Hierdoor heeft de auto een zeer laag zwaartepunt. De kans om over de kop te slaan – die trouwens al bijzonder klein was – is hierdoor gehalveerd.

Omdat de Tesla Model X volledig elektrisch is, heeft de auto geen grote, zware motor. In plaats daarvan zitten er twee kleine elektromotoren direct tussen de wielen. En dat schept weer plek voor extra bagageruimte aan de voorkant. Deze extra bagageruimte is niet alleen handig, maar dient ook als impact-absorberende kreukelzone in het geval van een botsing. Liever de Tesla Model X tweedehands rijden? Bekijk onze occasions via onderstaande knop.

580 km (WLTP) range

In 3,9 sec 0-100 km/u, of nóg sneller

Topsnelheid van 262 km/u

Snelladen via Supercharge netwerk

Falcon Wings deuren

Waarom MisterGreen?

Als je het formulier invult, dan nemen we contact met je op en zorgen we ervoor dat z.s.m een vrijblijvende op maat gemaakte offerte met je delen en rijd je snel volledig elektrisch.

⚡️ Van A naar Beter voor de wereld zonder CO2-uitstoot

⚡️ Al meer dan 10 jaar EV-specialist

⚡️ De Model X voldoet aan het MisterGreen keurmerk

⚡️ Mogelijkheid tot proefrit

"Supersnel en klantvriendelijk. Vrijdag besteld, woensdag geleverd. Werkt perfect, lijkt wel een on-line boekwinkel. ;-)" - Mark Roemers

Lease jouw Tesla Model X bij MisterGreen

en zeg vaarwel tegen fossiele brandstof en CO2-uitstoot. Red de wereld door over te stappen naar elektrisch rijden.