Tesla occasion lease

Snel leverbaar, 4, 8% en 12% bijtelling. Wij hebben alle Tesla modellen beschikbaar.

Tesla occasion lease is erg interessant. Uit verschillende gebruikerservaringen blijkt namelijk dat de batterij nog genoeg vermogen heeft. Ook bij een wat hogere kilometerstand. Waar na gemiddeld 250.000 kilometer de motor van een fossiele brandstofauto vervangen moet worden, is de batterij van een Tesla nog niet eens 10% van z'n capaciteit verloren! Dat maakt Tesla's tot een zeer geschikte occasion lease auto op zowel het gebied van duurzaamheid en prestatie. MisterGreen heeft de Tesla Model 3, Tesla Model Y, Tesla Model X en Tesla Model S altijd op voorraad.

Relatief laag maandtarief met een korte leaseperiode

Een Tesla occasion is een goede keuze als je nog niet eerder een elektrische auto hebt gehad en nog twijfelt of een elektrische auto wel bij je past. Waarom? Omdat een Tesla occasion vaak een relatief laag maandtarief heeft in combinatie met een korte leaseperiode van bijvoorbeeld 6 tot 12 maanden. Een nieuwe Tesla heeft alleen een vergelijkbaar laag maandtarief bij een langere leaseperiode van bijvoorbeeld 48 of 60 maanden. Hierdoor is het operational leasen van een Tesla occasion een stuk laagdrempeliger dan het leasen van een nieuwe Tesla. Zo kan je goed beoordelen of het rijden in een Tesla bij je past. De doorstroom gaat snel, dus Bekijk onze occasions op deze pagina voor het actuele aanbod of druk op onderstaande knop.

Meer weten? Hieronder vertellen we je meer over de voordelen van een Tesla occasion.

Tesla occasion leasen: de voordelen

Direct leverbaar: uitrijden in 2 weken

Momenteel loopt de levertijd van een nieuwe Tesla al flink op. Vandaag bestellen is volgens de Tesla website leveren over drie maanden. Dit komt mede door veranderende bijtelling- en belastingregels in binnen- en buitenland. Het voordeel van een Tesla occasion is dat deze direct leverbaar zijn. Nu bestellen is binnen twee weken uitrijden!

Full option Tesla's tegen relatief lage prijs

De Tesla occasions van MisterGreen zijn vaak luxe uitvoeringen. De auto’s zijn soms uitgerust met aantrekkelijke opties zoals premium stoelen met lederen bekleding, zonnedak en grote 21” lichtmetalen velgen. Deze elektrische auto's met luxe uitvoering kunnen tegen een relatief laag maandtarief geleased worden in vergelijking met een nieuwe Tesla met dezelfde opties.

Operational lease met lage 4%, 8% en 12% bijtelling

We hebben nog een selectie van 4% bijtellingsregeling Tesla occasions voor korte leaseperiode en 8% bijtellingauto's. Hierdoor betaal je een laag bedrag per maand om de Tesla ook privé te rijden. Let op; elk jaar past de overheid de bijtellingsregels aan voor elektrische auto’s (nieuwe registraties), waardoor de bijtelling fors zal toenemen. Een Tesla occasion biedt een goede optie om nog een aantal jaar te profiteren van een lage bijtelling.

Certified Tesla Occasions van MisterGreen

De gebruikte auto van Tesla zijn allemaal kwalitatief hoogwaardige auto’s. De auto’s zijn altijd in onderhoud geweest bij Tesla Certified Service Centers. Alle Tesla occasions zijn schadevrij en worden zowel van binnen als buiten professioneel gereinigd en gepoetst. Hierdoor kunt u genieten van tweedehands auto die aanvoelt als een nieuwe auto. Go Tesla en MisterGreen!

Full Occasion Service Provider

MisterGreen ontzorgt je volledig, bijvoorbeeld in het onderhoud van je Tesla occasion. Bovendien betaal je elke maand hetzelfde lease-bedrag en weet je dus precies waar je aan toe bent. Tot slot is MisterGreen dé occasion Tesla specialist. MisterGreen en Tesla kennen elkaar door en door. We werken al jaren uitstekend samen en sparren vaak over nieuwe ontwikkelingen.

Tweedehands Tesla

Vragen of direct contact?

Onze klanten over MisterGreen

"Nu we een elektrische auto leasen, zijn we veel bewuster geworden van de noodzaak om niet meer op fossiele brandstoffen te rijden. Vandaar de keuze om drie Tesla Model 3's bij MisterGreen aan te vragen."

Jeffrey Werner, Tech Bakery