Tesla occasion lease

De beste Tesla occasion lease deals van MisterGreen!

Tesla occasion lease is erg interessant. Uit verschillende gebruikerservaringen* blijkt namelijk dat de batterij nog genoeg vermogen heeft. Ook bij een wat hogere kilometerstand. Dat maakt Tesla's tot een zeer geschikte auto voor occasion lease op zowel het gebied van duurzaamheid en prestatie. MisterGreen heeft verschillende Tesla lease occasions beschikbaar vanaf €700,- p. maand. Kortere leaseperiode's vanaf 3 maanden zijn ook mogelijk. De Tesla occasions zijn vaak mooi uitgerust en beschikken vaak nog over onbeperkt gratis Supercharging. Hieronder hebben we een paar occasions uitgelicht.

*Bron: Electrek

Relatief laag maandtarief met een korte leaseperiode

Een Tesla occasion is een goede keuze als je nog niet eerder een elektrische auto hebt gehad en nog twijfelt of een elektrische auto wel bij je past. Waarom? Omdat een Tesla occasion vaak een relatief laag maandtarief heeft in combinatie met een korte leaseperiode van bijvoorbeeld 6-12 maanden. Een nieuwe Tesla heeft alleen een vergelijkbaar laag maandtarief bij een langere leaseperiode van bijvoorbeeld 48 of 60 maanden. Hierdoor is het operational leasen van een Tesla occasion een stuk laagdrempeliger dan het leasen van een nieuwe Tesla. Zo kan je goed beoordelen of het rijden in een Tesla bij je past. De doorstroom van onze Tesla occasions gaat snel, dus neem even contact met ons op voor het actuele aanbod.

Meer weten? Hieronder vertellen we je meer over de voordelen van een Tesla occasion.

Ruime selectie Tesla occasions

Tesla occasion leasen: de voordelen

Tesla occasions direct leverbaar: uitrijden in 2 weken

Momenteel loopt de levertijd van een nieuwe Tesla al flink op. Vandaag bestellen is volgens de Tesla website leveren over drie maanden. Dit komt mede door veranderende bijtelling- en belastingregels in binnen- en buitenland. Het voordeel van een Tesla occasion is dat deze direct leverbaar zijn. Nu bestellen is binnen twee weken uitrijden!

Full option Tesla's tegen relatief lage prijs

De Tesla occasions van MisterGreen zijn vaak luxe uitvoeringen. De auto’s zijn soms uitgerust met aantrekkelijke opties zoals premium stoelen met lederen bekleding, zonnedak en grote 21” lichtmetalen velgen. Deze Tesla occasions met luxe uitvoering kunnen tegen een relatief laag maandtarief geleased worden in vergelijking met een nieuwe Tesla met dezelfde opties.

Operational lease met lage 4% bijtelling

Alle Tesla occasions genieten nu nog van de lage 4% bijtellingsregeling. Hierdoor betaald u een laag bedrag per maand om de Tesla ook privé te rijden. Vanaf 1 januari 2019 gaan de bijtellingsregels voor elektrische auto’s veranderen waardoor de bijtelling fors zal toenemen. Een Tesla occasion biedt een goede optie om nog een aantal jaar te profiteren van een lage bijtelling.

Geniet van het gratis Tesla Supercharger netwerk

Bij elke Tesla occasion van MisterGreen zit gratis gebruik van het Tesla Supercharger netwerk. Dit netwerk is verspreid over de hele wereld en kan je hier bekijken. Gekoppeld aan een Tesla Supercharger is een Tesla met een vrijwel lege accu binnen 40 minuten tot 80% vol. Voor bijna alle Tesla occasions is het gebruik van dit netwerk gratis. Voor nieuwere Tesla’s dreigt dit beleid te veranderen.

Certified Tesla Occasions van MisterGreen

De Tesla occasions van MisterGreen zijn allemaal kwalitatief hoogwaardige auto’s. De auto’s zijn altijd in onderhoud geweest bij Tesla Certified Service Centers. Alle Tesla occasions zijn schadevrij en worden zowel van binnen als buiten professioneel gereinigd en gepoetst. Hierdoor kunt u genieten van een Tesla occasion die als nieuw aan zal voelen.

Full Occasion Service Provider

MisterGreen ontzorgt je volledig, bijvoorbeeld in het onderhoud van je Tesla occasion. Bovendien betaal je elke maand hetzelfde lease-bedrag en weet je dus precies waar je aan toe bent. Tot slot is MisterGreen dé occasion Tesla specialist. MisterGreen en Tesla kennen elkaar door en door. We werken al jaren uitstekend samen en sparren vaak over nieuwe ontwikkelingen.

Tesla lease modellen

Verschillende modellen van Tesla zijn inmiddels beschikbaar voor Tesla lease. Bekijk ze hieronder en klik verder voor meer informatie. Liever een ander merk elektrische auto? Bekijk dan het alle modellen overzicht.

Onze klanten over MisterGreen

"Jullie leveren sympathieke service, denken met me mee en hebben een handig platform waarop ik mijn lease-zaken snel kan regelen. Dat levert een hogere gunfactor op."

— Constant van Limburgh, directeur Abecon