Je bent niet ingelogd

Login om de voortgang van je voorstellen te zien.

Log hier in

Tesla occasion lease

De beste Tesla occasion lease deals van MisterGreen!

Tesla occasion lease is erg interessant. Uit verschillende gebruikerservaringen blijkt namelijk dat de batterij nog genoeg vermogen heeft. Ook bij een wat hogere kilometerstand. Dat maakt Tesla's tot een zeer geschikte auto voor occasion lease op zowel het gebied van duurzaamheid en prestatie. MisterGreen heeft verschillende Tesla lease occasions beschikbaar vanaf €600,- p. maand. Kortere leaseperiode's vanaf 3 maanden zijn ook mogelijk. De Tesla occasions zijn vaak mooi uitgerust en beschikken vaak nog over onbeperkt gratis Supercharging. Hieronder hebben we een paar occasions uitgelicht.

Relatief laag maandtarief met een korte leaseperiode

Een Tesla occasion is een goede keuze als je nog niet eerder een elektrische auto hebt gehad en nog twijfelt of een elektrische auto wel bij je past. Waarom? Omdat een Tesla occasion vaak een relatief laag maandtarief heeft in combinatie met een korte leaseperiode van bijvoorbeeld 6-12 maanden. Een nieuwe Tesla heeft alleen een vergelijkbaar laag maandtarief bij een langere leaseperiode van bijvoorbeeld 48 of 60 maanden. Hierdoor is het operational leasen van een Tesla occasion een stuk laagdrempeliger dan het leasen van een nieuwe Tesla. Zo kan je goed beoordelen of het rijden in een Tesla bij je past. De doorstroom van onze Tesla occasions gaat snel, dus neem even contact met ons op voor het actuele aanbod.

Meer weten? Hieronder vertellen we je meer over de voordelen van een Tesla occasion.

Tesla occasion leasen: de voordelen

Tesla occasions direct leverbaar: uitrijden in 2 weken

Momenteel loopt de levertijd van een nieuwe Tesla al flink op. Vandaag bestellen is volgens de Tesla website leveren over drie maanden. Dit komt mede door veranderende bijtelling- en belastingregels in binnen- en buitenland. Het voordeel van een Tesla occasion is dat deze direct leverbaar zijn. Nu bestellen is binnen twee weken uitrijden!

Full option Tesla's tegen relatief lage prijs

De Tesla occasions van MisterGreen zijn vaak luxe uitvoeringen. De auto’s zijn soms uitgerust met aantrekkelijke opties zoals premium stoelen met lederen bekleding, zonnedak en grote 21” lichtmetalen velgen. Deze Tesla occasions met luxe uitvoering kunnen tegen een relatief laag maandtarief geleased worden in vergelijking met een nieuwe Tesla met dezelfde opties.

Operational lease met lage 4% bijtelling

We hebben nog een selectie van 4% bijtellingsregeling Tesla occasions. Hierdoor betaal je een laag bedrag per maand om de Tesla ook privé te rijden. Let op; elk jaar past de overheid de bijtellingsregels aan voor elektrische auto’s (nieuwe registraties), waardoor de bijtelling fors zal toenemen. Een Tesla occasion biedt een goede optie om nog een aantal jaar te profiteren van een lage bijtelling.

Geniet van het gratis Tesla Supercharger netwerk

Bij elke Tesla occasion van MisterGreen zit gratis gebruik van het Tesla Supercharger netwerk. Dit netwerk is verspreid over de hele wereld en kan je hier bekijken. Gekoppeld aan een Tesla Supercharger is een Tesla met een vrijwel lege accu binnen 40 minuten tot 80% vol. Voor bijna alle Tesla occasions is het gebruik van dit netwerk gratis. Voor nieuwere Tesla’s dreigt dit beleid te veranderen.

Certified Tesla Occasions van MisterGreen

De Tesla occasions van MisterGreen zijn allemaal kwalitatief hoogwaardige auto’s. De auto’s zijn altijd in onderhoud geweest bij Tesla Certified Service Centers. Alle Tesla occasions zijn schadevrij en worden zowel van binnen als buiten professioneel gereinigd en gepoetst. Hierdoor kunt u genieten van een Tesla occasion die als nieuw aan zal voelen.

Full Occasion Service Provider

MisterGreen ontzorgt je volledig, bijvoorbeeld in het onderhoud van je Tesla occasion. Bovendien betaal je elke maand hetzelfde lease-bedrag en weet je dus precies waar je aan toe bent. Tot slot is MisterGreen dé occasion Tesla specialist. MisterGreen en Tesla kennen elkaar door en door. We werken al jaren uitstekend samen en sparren vaak over nieuwe ontwikkelingen.

Onze klanten over MisterGreen

"Nu we een elektrische auto leasen, zijn we veel bewuster geworden van de noodzaak om niet meer op fossiele brandstoffen te rijden. Vandaar de keuze om drie Tesla Model 3's bij MisterGreen aan te vragen."

Jeffrey Werner, Tech Bakery