Tesla Model Y lease

Lease hier Tesla's crossover SUV

Tesla Model Y design

De Model Y deelt zijn platform en techniek met de Model 3. Ook qua uiterlijk lijkt de Model Y veel op de Model 3, maar dan groter. Daarnaast deelt de Model Y wat kenmerken met zijn grotere broer de Model X. Zo komt de Model Y ook beschikbaar met 7 stoelen en een groot glazen panoramadak.

Tesla Model Y lease?

Door aantrekkelijke bijtelling, geweldig rijcomfort, snel opladen en een goede actieradius zijn alle Tesla’s zeer geschikt voor de lease. De Tesla Model Y zal hier geen uitzondering op zijn en beloofd een fantastische leaseauto te worden!

Ben je geïnteresseerd in de lease van een Tesla Model Y? Reserveer dan alvast een plek op de lijst van Tesla-expert MisterGreen! De Tesla Model Y leasen is nu nog niet per direct mogelijk maar zodra dit wel het geval is hoor je dit zo snel mogelijk van ons. Net als de Model 3 belooft de Tesla Model Y een zeer geschikte auto te worden voor de lease! Klik op de knop hieronder om de Tesla Model Y te reserveren. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief. dan sturen wij je meer informatie zodra dit bekend is.

Straks de Tesla Model Y leasen?

De Tesla Model Y is officieel onthuld! De auto komt in het najaar van 2019 op de markt in de VS. Wanneer de Tesla Model Y beschikbaar zal zijn in Nederland is nog niet bekend. Ben jij geïnteresseerd in het leasen van de Tesla Model Y? Schrijf je dan in en blijf op de hoogte!

MisterGreen was erbij!

“Tesla laat met de Model Y zien een meer dan volwassen autobouwer te zijn. In bijna elk segment heeft Tesla nu een volledig elektrische auto die ver voorloopt op die van andere merken!”

— Mark Schreurs

Tesla Model Y productie & levering

Er werd voor het eerst gesproken over de Tesla Model Y in 2015. De auto werd toen gepresenteerd als de volledig elektrische SUV-crossover van Tesla. Volgens de planning zou de productie van de Tesla Model Y dit jaar (2019) moeten beginnen. De productie zou onder andere plaatsvinden in de nieuwe Gigafactory van Tesla die ze in China aan het bouwen zijn. Elon Musk verwacht dat de Tesla Model Y nog beter gaat verkopen dan de Model 3. Dit heeft mede te maken met het feit dat de productiekosten van de Model Y lager liggen. De Model Y deelt namelijk hetzelfde platform als de Model 3 en ruim 75% van de componenten die ook voor de Tesla Model 3 worden gebruikt. De eerste leveringen van de Tesla Model Y zullen plaatsvinden in 2019. Wanneer de Tesla Model Y beschikbaar is voor lease in Nederland is nog niet bekend.

Tesla lease modellen

Verschillende modellen van Tesla zijn inmiddels beschikbaar voor Tesla lease. Bekijk ze hieronder en klik verder voor meer informatie. Liever een ander merk elektrische auto? Bekijk dan het alle modellen overzicht.

Onze klanten over MisterGreen

"Nu we een elektrische auto leasen, zijn we veel bewuster geworden van de noodzaak om niet meer op fossiele brandstoffen te rijden. Vandaar de keuze om drie Tesla Model 3's bij MisterGreen aan te vragen."

— — Jeffrey Werner, Tech Bakery