Tesla Model Y lease

Verkrijgbaar vanaf € 705 excl. per maand

533 km (WLTP) range

MisterGreen

  • 10+ jaar de groenste leasemaatschappij
  • Elektrisch vervoer specialist
  • Persoonlijk en snelle service

De nieuwe Model Y

De Tesla Model Y is vanaf augustus 2021 reeds beschikbaar in Nederland en wij kunnen merken dat deze auto een groot succes is. Wij hebben al flink wat MisterGreen-Model-Y's op de weg rijden. Vooralsnog zijn het twee varianten; de Tesla Model Y Long Range en Performance. Het gerucht gaat dat Europa ook een Standard Range krijgt, maar dat is nog niet 100% zeker.

Y so serious?

De elektrische middelgrote SUV van Tesla heeft dezelfde wielbasis als de model 3. Ook de techniek is meegenomen van de Model 3. De Model Y lijkt qua uiterlijk ook erg op de Model 3, maar dan is deze een stuk hoger en heb je meer ruimte voor zowel de passagiers als bagage. Lease jouw Tesla Model Y bij MisterGreen en stel hem direct samen in onze Tesla configurator.

Tesla's laats gelanceerde auto rijdt al in de Verenigde Staten en is daar immens populair en gaat zich, volgens Elon Musk, dubbel en dwars bewijzen op de Europese wegen. Maar wat is de prijs van een Model Y in Nederland, horen wij je vragen. De SUV is verkrijgbaar vanaf € 65.990. Dan rijd je een dual motor met 533 kilometer (WLTP), ga je van 0 naar 100 km/u in 5,1 seconden en krijg je een groot panoramadak zoals je in de Model X ook ziet. Een Model Y lease je bij MisterGreen vanaf € 705 per maand excl. btw. Wil je liever in 3,7 seconden van 0 naar 100 km/u en vind je de nieuwe Uberturbine velgen helemaal het einde? Dan raden wij je de Performance editie aan van de Model Y. Deze heeft iets minde range (480 km), maar dat wordt gecompenseerd door de prestaties. De Performance Model Y kost €70.000.

533 km (WLTP) actieradius

217 km/u topsnelheid

Snelladen via Supercharger-netwerk van Tesla

1,9 kubieke meter bagageruimte

Op termijn beschikbaar in 7-zits uitvoering

Model Y Full Self-Driving

Full Self-Driving

Wanneer je een Tesla least, heb je de keuze uit twee software-mogelijkheden: Autopilot of Full Self-Driving. Autopilot is de standaard optie bij nieuwe Tesla's, waarmee je auto automatisch kan sturen, accelereren en remmen voor andere auto's, voertuigen en voetgangers in dezelfde rijstrook. Met Full Self-Driving kan je, op dit moment (later meer!), het volgende: Navigeren met Autopilot: automatisch rijden van oprit tot afrit op de snelweg, inclusief knooppunten en het inhalen van andere voertuigen. Auto Lane Change: automatisch van rijbaan wisselen tijdens het rijden op de snelweg. Autopark: zowel automatisch fileparkeren als haaks parkeren. Smart summon: je Tesla automatisch parkeren en laten voorrijden.

Made in Germany vs Made in China Model Y

In dit blog lees je het verschil tussen de MIG (Made in Germany) en MIC (Made in China) Tesla Model Y.

Waarom MisterGreen?

Als je het formulier invult, dan nemen we contact met je op en zorgen we ervoor dat z.s.m een vrijblijvende op maat gemaakte offerte met je delen en rijd je snel volledig elektrisch.

⚡️ Van A naar Beter voor de wereld zonder CO2-uitstoot

⚡️ Al meer dan 10 jaar EV-specialist

⚡️ De Model Y voldoet aan het MisterGreen keurmerk

⚡️ Mogelijkheid tot proefrit

"Supersnel en klantvriendelijk. Vrijdag besteld, woensdag geleverd. Werkt perfect, lijkt wel een on-line boekwinkel. ;-)" - Mark Roemers

Lease jouw Tesla Model Y bij MisterGreen

en zeg vaarwel tegen fossiele brandstof en CO2-uitstoot. Red de wereld door over te stappen naar elektrisch rijden.

Veelgestelde vragen over de Model Y

Wat is de range van de Tesla Model Y?

Actieradius Long Range: 533 km (WLTP) - Werkelijke range +/-433 km

Actieradius Performance: 514 km (WLTP) Werkelijke range +/- 414 km

Kan je de Model Y Private Leasen?

De Tesla Model Y kan jij private leasen bij MisterGreen. Kijk voor meer informatie op onze private lease-pagina.

Hoeveel kost een Tesla Model Y?

De prijs van de Tesla Model Y in Nederland is vanaf € 65.990,- incl. btw. Leasen kan al vanaf €705 ex. btw. per maand.

Hoeveel bijtelling betaal je bij een Model Y uit 2022?

Dit begint vanaf €325 per maand. Wil je jouw specifieke bijtelling berekenen? Dit kan je gemakkelijk berekenen is onze bijtellingscalculator op onze bijtellingspagina.

Wat is het trekgewicht van de Model Y?

1.600 kg

Kan ik achteraf een trekhaak monteren op de Model Y?

Ja dat is mogelijk. Neem contact met ons op als jij dit wil toevoegen aan jouw leasecontract.