Je bent niet ingelogd

Login om de voortgang van je voorstellen te zien.

Log hier in

Tesla Model Y lease

Verkrijgbaar vanaf € 659 per maand

505 km (WLTP) range

Neem contact op voor laatste voorraad Model Y's

MisterGreen

  • 10+ jaar de groenste leasemaatschappij
  • Elektrisch vervoer specialist
  • Persoonlijk en snelle service

De nieuwe Model Y

De Tesla Model Y is vanaf augustus 2021 reeds beschikbaar in Nederland en wij kunnen merken dat deze auto een groot succes is. Wij hebben al flink wat MisterGreen-Model-Y's op de weg rijden. Vooralsnog zijn het twee varianten; de Tesla Model Y Long Range en Performance. Het gerucht gaat dat Europa ook een Standard Range krijgt, maar dat is nog niet 100% zeker.

Y so serious?

De elektrische middelgrote SUV van Tesla heeft dezelfde wielbasis als de model 3. Ook de techniek is meegenomen van de Model 3. De Model Y lijkt qua uiterlijk ook erg op de Model 3, maar dan is deze een stuk hoger en heb je meer ruimte voor zowel de passagiers als bagage. Lease jouw Tesla Model Y bij MisterGreen en stel hem direct samen in onze Tesla configurator.

Tesla's laats gelanceerde auto rijdt al in de Verenigde Staten en is daar immens populair en gaat zich, volgens Elon Musk, dubbel en dwars bewijzen op de Europese wegen. Maar wat is de prijs van een Model Y in Nederland, horen wij je vragen. De SUV is verkrijgbaar vanaf € 64.000. Dan rijd je een Long Range met 505 kilometer (WLPT), ga je van 0 naar 100 km/u in 5,1 seconden en krijg je een groot panoramadak zoals je in de Model X ook ziet. Een Model Y lease je bij MisterGreen vanaf € 659 per maand excl. btw. Wil je liever in 3,7 seconden van 0 naar 100 km/u en vind je de nieuwe Uberturbine velgen helemaal het einde? Dan raden wij je de Performance editie aan van de Model Y. Deze heeft iets minde range (480 km), maar dat wordt gecompenseerd door de prestaties. De Performance Model Y kost 70.000.

505 km (WLTP) actieradius

217 km/u topsnelheid

Snelladen via Supercharger-netwerk van Tesla

Als eerste beschikbaar bij MisterGreen en Tesla

1,9 kubieke meter bagageruimte

Ook beschikbaar in 7-zits uitvoering

Model Y Full Self-Driving

Full Self-Driving

Wanneer je een Tesla least, heb je de keuze uit twee software-mogelijkheden: Autopilot of Full Self-Driving. Autopilot is de standaard optie bij nieuwe Tesla's, waarmee je auto automatisch kan sturen, accelereren en remmen voor andere auto's, voertuigen en voetgangers in dezelfde rijstrook. Met Full Self-Driving kan je, op dit moment (later meer!), het volgende: Navigeren met Autopilot: automatisch rijden van oprit tot afrit op de snelweg, inclusief knooppunten en het inhalen van andere voertuigen. Auto Lane Change: automatisch van rijbaan wisselen tijdens het rijden op de snelweg. Autopark: zowel automatisch fileparkeren als haaks parkeren. Smart summon: je Tesla automatisch parkeren en laten voorrijden.

MisterGreen was erbij!

“Tesla laat met de Model Y zien een meer dan volwassen autobouwer te zijn. In bijna elk segment heeft Tesla nu een volledig elektrische auto die ver voorloopt op die van andere merken!”

— Mark Schreurs

Waarom MisterGreen?

Als je het formulier invult, dan nemen we contact met je op en zorgen we ervoor dat z.s.m een vrijblijvende op maat gemaakte offerte met je delen en rijd je snel volledig elektrisch.

⚡️ Van A naar Beter voor de wereld zonder CO2-uitstoot

⚡️ Al meer dan 10 jaar EV-specialist

⚡️ De Model Y voldoet aan het MisterGreen keurmerk

⚡️ Mogelijkheid tot proefrit

"Supersnel en klantvriendelijk. Vrijdag besteld, woensdag geleverd. Werkt perfect, lijkt wel een on-line boekwinkel. ;-)" - Mark Roemers

Lease jouw Tesla Model Y bij MisterGreen

en zeg vaarwel tegen fossiele brandstof en CO2-uitstoot. Red de wereld door over te stappen naar elektrisch rijden.

Veelgestelde vragen over de Tesla Model Y

Tesla Model Y range

De Model Y komt vooralsnog in twee varianten uit in Nederland.

Actieradius Long Range: 505 km (WLTP)

Actieradius Performance: 480 km (WLTP)

Kan je de Tesla Model Y met private lease rijden?

Alle auto's die wij leveren zijn ook beschikbaar i.c.m. private lease. Kijk voor meer informatie op onze private lease-pagina.

Is de Tesla Model Y tweedehands beschikbaar?

Nee nog niet. De Model Y is vooralsnog alleen in Noord-Amerika beschikbaar.

Tesla Model Y vs Tesla Model X

De Model Y vult het gat in tussen de Model 3 en Model X. De Model Y is minder groot dan de Model X, wat prettig is voor Europese steden en wegen en groter dan de Model 3. Een uitstekend zet van Tesla. De Model Y gaat volgens Elon Musk zelfs nog beter verkopen dan de Model 3.

Wat kost een Tesla Model Y?

De prijs van de Tesla Model Y in Nederland is vanaf € 64.000,- incl. btw. Dan rijd je de Model Y Long Range. Of er een Standard Range naar Europa komt is nog niet 100% zeker.

Wanneer komt de Tesla Model Y naar Nederland?

Volgens de laatste berichtgeving wordt de Tesla Model Y in 2021 geproduceerd en verscheept naar Europa. Op de Model Y-pagina van op de website van Tesla staat: 'De productie begint naar verwachting begin 2021'.

Hoeveel bijtelling betaal je bij een Model Y?

Dat kan je gemakkelijk berekenen via onze bijtellingscalculator. Deze vind je hier op onze bijtellingspagina.