Aanvullende informatie Full Self Driving Software Tesla:

Anderhalve maand geleden schreven we er al over en onze verwachting komt uit: de software die ervoor gaat zorgen dat je zelf niet meer hoeft te rijden wordt duurder.

Klein stapje terug: wat is FSD ook alweer?

FSD staat voor Full Self Driving. Deze software maakt het mogelijk om Tesla’s autonoom te laten rijden. In dit artikel leggen we uitgebreid uit wat FSD is, hoe het werkt en wat je ermee kan.

Elon Musk op Twitter:

Via zijn gebruikelijke medium deelde Musk tweets om iedereen op de hoogte te houden van ontwikkelingen rondom Tesla. In dit geval nieuws over FSD-software. De prijs van de zelfrijdende software zal met zo’n $1.000 stijgen vanaf juli aanstaande.

Volgens Musk is de prijsstijging niet zonder reden. Als de ontwikkelingen namelijk doorzetten zoals gepland, zal Tesla op korte termijn de eerste auto zijn die volledig autonoom kan rijden. Hierdoor zal de waarde van de software zelfs zo hard stijgen dat de software meer waard wordt dan de auto!

Je leest het goed: een waarde van $100.000,- terwijl het mogelijk is om een Tesla Model 3 te bestellen voor minder dan de helft!

Geniet nu van FSD en geniet later nog meer

Op dit moment is FSD al een genot om mee te rijden. Wanneer je de Full Self Driving optie van Tesla toegevoegd hebt aan jouw configuratie kan je nu al navigeren op autopilot, automatisch van baan wisselen en automatisch inparkeren & laten voorrijden. Omdat er alleen maar meer mogelijk gaat zijn, is de chip afgelopen jaar geupgrade zodat hij nog meer aan kan.

Enorm veel voordelen op dit moment dus, maar dit wordt alleen maar meer. Tesla wil klanten die nu al in de software geloven belonen.

Verzilver het FSD-voordeel van nu

Overtuigd na bovengenoemd verhaal? MisterGreen gelooft volledig in de vele voordelen die FSD biedt en gaat bieden. Daarom raden wij al onze klanten aan om de Full Self Driving Capacity toe te voegen aan hun auto.

Vanaf 1 juli kost dit €7.400,- en de verwachting is dat dit vanaf 2021 nog eens duizenden euro’s duurder wordt.

Vragen of wil je het voordeel direct verzilveren? Vul dan onderstaand formulier in. Een van onze Tesla specialisten neemt vervolgens contact met je op.

Snel contact

Een Tesla specialist van MisterGreen zal contact met je opnemen.

Onze klanten over MisterGreen

"Nu we een elektrische auto leasen, zijn we veel bewuster geworden van de noodzaak om niet meer op fossiele brandstoffen te rijden. Vandaar de keuze om drie Tesla Model 3's bij MisterGreen aan te vragen."

Jeffrey Werner, Tech Bakery