Maak kennis met John, Fleetcontrol medewerker bij MisterGreen

Datum: 04-05-2023

Wie zijn de gezichten achter MisterGreen? Dagelijks zijn onze medewerkers aan het werk voor een optimale klantervaring. Graag stellen we ze aan jullie voor. We hebben John, onze operationeel servicedesk medewerker een aantal vragen gesteld. Lees je mee?

Wat zijn je werkzaamheden bij MisterGreen?

Als Fleetcontrol medewerker ben ik verantwoordelijk voor de technische staat van onze vloot. Wij werken nauw samen met onze leveranciers, waaronder natuurlijk Tesla maar ook onze schadeherstel bedrijven en bandenleveranciers. Wij zorgen voor een vlekkeloze ervaring voor de klant bij schade of onderhoud.

Wat vind je leuk aan werken bij MisterGreen?

Sinds 1 februari werk ik bij MisterGreen en vanaf de eerste dag voelde het al als thuiskomen. Ik ging na twee weken mee met de teamtrip/roadtrip door Schotland. Een erg mooie ervaring en hierdoor heb ik meteen de kans gekregen om mijn collega’s goed te leren kennen. Het doel van MisterGreen om de wereld fossiel vrij mobiel te krijgen is iets waar ik mij heel erg mee kan verbinden.

Wat is jouw favoriete functie van Tesla?

Tesla heeft veel mooie functies. Wat ik heel fijn vind is het op afstand aansturen van de auto en dan met name het voorverwarmen van de auto in winter zodat de auto volledig ontdooid en op kamertemperatuur is bij het instappen. Of juist het koelen van het interieur in de zomer zodat het aangenaam koel is bij het instappen. Zo stap je altijd in een comfortabele auto!

Ben je geinteresseerd om samen met John onze vloot te beheren?

Solliciteer direct