86% van Full Self Drivers wil nooit meer anders en gelooft in autonoom rijden!

Datum: 20-04-2021

We hebben een enquête onder onze klanten verspreid en daaruit blijkt dat 86% van onze klanten met Full Self-Driving nooit meer anders wil. Het brengt meer gemak, autonoom rijden is de toekomst en rijden met Full Self-Driving is veiliger. Aldus onze klanten. MisterGreen heeft een Full Self-Driving-actie speciaal voor alle early adopters die nog geen Full Self-Driving hebben! Een actie waar we Full Self-Driving tegen een erg laag maandbedrag aanbieden. Zo laten we onze klanten proeven van de toekomst van autonoom rijden. Ervaar Full Self-Driving voor €45 excl. btw per maand met ons ‘FSD-meegroeimodel’.

Autonoom rijden is de toekomst

88% gelooft dat we binnen 10 jaar volledig autonoom rijden. Het merendeel van die groep gelooft zelfs dat het binnen vijf jaar mogelijk is! Full Self-Driving is bij onze westerburen (lees: Verenigde Staten) aan de andere kant van de oceaan al een grote hit, het wachten is op aanpassingen in de wetgeving binnen Europa om ook volledig autonoom te kunnen rijden. De huidige functionaliteiten van Full Self-Driving komen al dichtbij het volledig autonoom rijden. Nog even en we zijn passagier van onze eigen auto. Lees meer over de Full Self-Driving Beta in de Verenigde Staten.

20% minder schades per jaar

Vanuit onze ervaring en het Tesla Impact report kunnen wij melden dat rijden met Full Self-Driving software veiliger is dan zelf een voertuig besturen. Tesla's zijn de meest veilige auto's op dit moment. Dat blijkt ook uit het Tesla Impact Report van 2019. Op plek 1, 2 en 3 van meest veilige auto’s staan de Tesla Model 3, Tesla Model S en Tesla Model X.

Eenmalige aanschaf?

Tesla biedt, op moment van schijven, Full Self-Driving aan voor €7500,- en dat is een bedrag dat de consument niet 1, 2, 3 zal uitgeven zonder daar goed over na te denken. Om het onze klanten gemakkelijker te maken hebben wij de Full Self-Driving actie speciaal voor alle early adopters. Deze actie houdt in dat we onze klanten laten profiteren van een maandbedrag dat onder de kostprijs ligt. Bekijk hieronder een tweet van Elon Musk over Full Self-Driving.

The FSD price will continue to rise as the software gets closer to Full Self-Driving capability with regulatory approval. It that point, the value of FSD is probably somewhere in excess of $100,000.

— Elon Musk (@elonmusk)

Full Self-Driving

Elke nieuwe Tesla kan worden uitgerust met de geavanceerde Full Self-Driving software (FSD), dat in de toekomst de auto volledig zelfrijdend maakt. Door middel van software-updates wordt de functionaliteit van het systeem in de loop van de tijd steeds beter.

Mis geen enkele blog

Meld je aan voor onze blog-feed en ontvang een seintje als we een nieuw blogartikel online plaatsen.

MisterGreen gebruikt jouw gegevens om je 1x per maand de meest recente blogs te sturen. Je kan op ieder moment uitschrijven.