De Tesla Model 3: wil jij deze als eerste in Nederland hebben?

Al meer dan 10 jaar is MisterGreen specialist in elektrisch rijden waarvan we de laatste 5 jaar ook hebben bewezen DÉ Tesla-specialist te zijn. We staan vooraan bij de laatste ontwikkelingen en volgen alles omtrent duurzame mobiliteit op de voet. Om die reden hebben we dan ook in 2016 als een van de eerste 1000 Tesla Model 3-reserveringen gekocht. Aansluiten bij de Club van 1.000 kan nog steeds, lees verder!

De Club van 1.000

De club van 1.000 is in 2016 opgericht door MisterGreen. Het doel van deze club is om zo snel mogelijk de eerste 1.000 Tesla Model 3’s naar Nederland te halen. Wij zagen de storm aan reserveringen aankomen en wilden voorkomen dat Nederland achter het net zou vissen met betrekking tot vroege leveringen. Leden van de Club van 1.000 hebben een reserveringsnummer bij MisterGreen vastgelegd voor een full operational leasecontract en zijn in combinatie met een vroege bestelling verzekerd van vroege levering van de Tesla Model 3. Nu de leveringen ook in de VS flink beginnen toe te nemen, loopt het aantal bestellingen hard op. Momenteel heeft MisterGreen nog een paar vroege reserveringen beschikbaar.

De Tesla Model 3 rEVolutie

Zowel de Tesla Model S als Model X zijn twee fantastische voertuigen. Dit weet iedereen zodra ze erin plaatsnemen of beter nog, erin gaan rijden. De snelheid, het comfort, de luxe en dat allemaal natuurlijk zonder de uitstoot van CO2...je ervaart het gevoel onderdeel te zijn van een revolutie. Tesla beeldt dit zelf ook mooi uit in dit filmpje dat deze week is verschenen. MisterGreen had een paar weken geleden de eer om de Amerikaanse Tesla Model 3 te ontvangen die momenteel over de hele wereld reist. Na het zien van alle plaatjes en video's kon de Tesla Model 3 eindelijk van binnen en buiten in het echt aanschouwt worden. Bij het plaatsnemen in de Tesla Model 3 ervaar je hetzelfde revolutionaire gevoel als bij de Model S en X.

Wellicht dat de Tesla Model 3, mede door zijn relatief aantrekkelijke prijskaartje, voor een nog grotere revolutie gaat zorgen. MisterGreen is hier in ieder geval van overtuigd. Wil jij ook meedoen aan deze revolutie? Sluit je dan vandaag nog aan bij de Club van 1000 en rijd als één van de eerste in Nederland in de Tesla Model 3.

Onze klanten over MisterGreen

"Nu we een elektrische auto leasen, zijn we veel bewuster geworden van de noodzaak om niet meer op fossiele brandstoffen te rijden. Vandaar de keuze om drie Tesla Model 3's bij MisterGreen aan te vragen."

Jeffrey Werner, Tech Bakery