Je bent niet ingelogd

Login om de voortgang van je voorstellen te zien.

Log hier in

Full Self-Driving onboarding

Met de Full Self-Driving software van Tesla rijd je semi-autonoom op de Nederlandse (snel)wegen. Om je op weg te helpen hebben wij een aantal video's gemaakt om je 'op weg' te helpen.

Welkom bij onze Full Self-Driving onboarding. 86% van onze 'Full Self-Drivers' wil nooit meer anders en is overtuigd van de toegevoegde waarde van de software van Tesla. De software zorgt ervoor dat jouw Tesla telkens meer en meer features krijgt. Het voelt een beetje alsof je een nieuwe auto hebt. Leuk toch? 'Full Self Drivers' rijden gemiddeld 20% minder schade per jaar.

Full Self-Driving functionaliteiten

We nemen je mee langs de functionaliteiten van de zelf rijdende software van Tesla.

Hardwareversie

Elke Tesla heeft een hardwareversie. De nieuwste hardwareversie in HW 3.0 en met die versie kan je bijna volledig autonoom rijden op de Nederlandse (snel)wegen.

Release Notes

In de Release Notes kan je lezen welke functionaliteiten Tesla bij de laatste software update heeft uitgerold.

Poetsmodus

Vieze vingerafdrukken op een mooi scherm, niemand houdt ervan. In ieder geval gaan onze nekharen ervan overeind staan. Om je scherm te poetsen zonder dat je het scherm bedient kan je de Poetsmodus gebruiken.

Ready to go!

Je hebt de basics van Full Self-Driving nu bekeken en je bent 'ready to go' om het in de praktijk te ervaren. Onthoudt: altijd je handen aan het stuur!

Update 2020.36.11

Tesla heeft een nieuwe update (2020.36.11) uitgerold in Nederland waardoor jouw Tesla weer nieuwe en verbeterde functionaliteiten heeft. In deze video laten we zien welke nieuwe functies er zijn uitgerold.

Toekomst Full Self-Driving

Wat is de toekomst van Full Self-Driving? De software staat nog in de kinderschoenen, maar heeft de potentie om in de toekomst de nieuwe standaard te worden wat betreft autorijden. Tesla Raj laat zien hoe geavanceerd Full Self-Driving in de Verenigde Staten is.

#Klantverhaal Full Self-Driving

Conny ervaart hoe het is om voor het eerst met de Full Self-Driving software van Tesla te rijden.