Full Self-Driving onboarding

Met de Full Self-Driving software van Tesla rijd je semi-autonoom op de Nederlandse (snel)wegen. Om je op weg te helpen hebben wij een aantal video's gemaakt om je 'op weg' te helpen.

Welkom bij onze Full Self-Driving onboarding. 86% van onze 'Full Self-Drivers' wil nooit meer anders en is overtuigd van de toegevoegde waarde van de software van Tesla. De software zorgt ervoor dat jouw Tesla telkens meer en meer features krijgt. Het voelt een beetje alsof je een nieuwe auto hebt. Leuk toch? 'Full Self Drivers' rijden gemiddeld 20% minder schade per jaar.

LET OP! Door nieuwe updates kan de inhoud van de instructievideo's afwijken van de huidige Full Self-Driving mogelijkheden. De video's zijn opgenomen in oktober 2020.

Full Self-Driving functionaliteiten

We nemen je mee langs de functionaliteiten van de zelf rijdende software van Tesla.

Hardwareversie

Elke Tesla heeft een hardwareversie. De nieuwste hardwareversie in HW 3.0 en met die versie kan je bijna volledig autonoom rijden op de Nederlandse (snel)wegen.

Release Notes

In de Release Notes kan je lezen welke functionaliteiten Tesla bij de laatste software update heeft uitgerold.

Poetsmodus

Vieze vingerafdrukken op een mooi scherm, niemand houdt ervan. In ieder geval gaan onze nekharen ervan overeind staan. Om je scherm te poetsen zonder dat je het scherm bedient kan je de Poetsmodus gebruiken.

Ready to go!

Je hebt de basics van Full Self-Driving nu bekeken en je bent 'ready to go' om het in de praktijk te ervaren. Onthoudt: altijd je handen aan het stuur!

Update 2022.44.25.1

Tesla heeft een nieuwe update (2022.44.25.1) uitgerold in Nederland waardoor jouw Tesla weer nieuwe en verbeterde functionaliteiten heeft. Voor de meest recente Release Notes houd onze blog in gaten, volg deze link of check de website Notateslaapp.com.


De toekomst van Full Self-Driving

Chief Vision Officer Mark en Full Self-Driving expert Kees ervaren de Full Self-Driving Beta in de VS.

#Klantverhaal Full Self-Driving

Conny ervaart hoe het is om voor het eerst met de Full Self-Driving software van Tesla te rijden.