Het beheren van een elektrisch wagenpark met GreenFlux

Als expert op het gebied van elektrisch rijden, rijd je zelf natuurlijk ook elektrisch. Smart Charging specialist GreenFlux is klant bij MisterGreen en heeft al jaren meerdere elektrische leaseauto's in hun wagenpark. En deze worden niet alleen gebruikt voor woon-werkverkeer.

GreenFlux

Actief in inmiddels vijftien landen en vier miljoen transacties op de teller, GreenFlux mag zich dan ook met recht een serieuze speler op het gebied van elektrisch rijden noemen. Maar hoe onderscheid je je binnen een markt die sneller groeit dan een Tesla optrekt?

Smart Charging

GreenFlux maakt laadpalen slim en verbonden door hun Smart Charging technologie. Dankzij deze technologie kunnen alle laadpunten met elkaar communiceren. Ongeacht de fabrikant van de laadpaal. Door de laadpalen aan elkaar te koppelen kunnen ze eenvoudig op afstand worden beheerd. Daarnaast kunnen laadtransacties verrekend worden en zal verbinding met duurzame energiebronnen in de toekomst mogelijk zijn. Het systeem regelt simpelweg alle transacties die nodig zijn om elektrische auto's op te laden. En hiermee wordt het beheren van een elektrisch wagenpark toegankelijker dan ooit.

GreenFlux Test Center

De technologie werkt op basis van ingewikkelde algoritmes. Maar deze worden niet alleen achter de computer uitgedacht. In het GreenFlux Test Center wordt alles uitgebreid in de praktijk getest met laadpalen en elektrische auto's van diverse merken, waaronder de wagens van MisterGreen. En zo werken we samen aan een groene, duurzame toekomst.

Geïnteresseerd?

De techniek is zowel beschikbaar voor bedrijfslocaties als voor particulieren met extra wensen. Benieuwd wat GreenFlux voor u kan betekenen? GreenFlux geeft u graag vrijblijvend advies op maat.

Vraag een offerte aan

Gerdine Letov, GreenFlux

Op de hoogte blijven?

Klik hier om je aan te melden voor de nieuwsbrief van MisterGreen Direct.