Laad dat maar aan ons over!

Op zoek naar een groene leasemaatschappij waar je de beste elektrische auto van dit moment kan leasen? Laad dat maar aan ons over! MisterGreen heeft gunstige contracten uitsluitend in EV’s en is volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Tesla en elektrisch rijden.

Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Ontwikkelingen op gebied van elektrisch rijden:

Ruim 12 jaar geleden begonnen wij ons avontuur om de transitie naar duurzame mobiliteit versnellen, door complete en betrouwbare leasecontracten voor elektrische auto's aan te bieden. Huh, 12 jaar geleden al, toen was er toch nog weinig bekend rondom elektrisch rijden?

Juist, wij zijn ons al aan het verdiepen in deze markt voordat elektrisch rijden überhaupt mogelijk was. Zo hadden wij sinds 2012 als eerste leasemaatschappij in Nederland ons eigen snellaadnetwerk, wat we recent verkocht hebben aan Fastned.

Ontwikkelingen op gebied van software zoals Full Self driving:

Over Fastned gesproken; wie ned niet op de hoogte was van de laatste ontwikkeling was onze concullega Leaseplan. Er volgde een hilarisch gesprek op Twitter over onze Full Self Driving Upgrade tussen Twitteraars @raulpesch, @RemyRuiters en dus @LeasePlanNL.

Goed voor onze klanten:

“Nou, leuk dat jullie veel weten over elektrisch rijden. Maar hoe zijn jullie voor jullie klanten?”

Leuk dat je het vraagt! Klanten lopen (of rijden in dit geval) met ons weg. Een gemiddelde review-score van een 8.4 en allerlei acties speciaal voor huidige klanten zoals het gratis aanbieden van de Tesla Sentry mode en zo nu en dan een presentje, gewoon omdat het kan. Ervaren? Vul onderstaand formulier in, we voegen je graag toe aan onze klantenlijst!

Niet vies van een grapje (of een scherp randje)

Ja, “laad dat maar aan ons over” verdient een gele kaart. Ook onze blogpost “Belachelijk” en onze vrouwen-actie zijn aardig uitgesproken. MisterGreen heeft er geen moeite mee om zich duidelijk uit te spreken en om af en toe het randje op te zoeken. Ben jij klaar om af te stappen van een traditionele leasemaatschappij en in zee (of in je Tesla) te gaan met deze vernieuwende club?

Ben niet verbaasd als de telefoon met “Joo!” wordt opgenomen als we je al een paar keer gesproken hebben. MisterGreen is een jonge partij in hartje Amsterdam met collega’s die houden van gezelligheid. Onderling, maar ook (telefonisch) met onze klanten. Als jij vragen hebt moet je ze vrij kunnen stellen én willen we ervoor zorgen dat jij met een goed/vrolijk gevoel weer ophangt. Uiteraard altijd met respect voor jou en informerend. Wanneer je ons belt heb je waarschijnlijk een vraag. Onze Tesla-specialisten helpen je graag weer (de letterlijke) weg op.

Met ons in zee (of de weg op) gaan?

Vul jouw gegevens hieronder in en wij nemen op voor ons gebruikelijke manier contact met je op. Geestig, uitdagend en informerend over al jouw vragen rondom elektrisch leasen of Tesla.

Vul je ook even in wat jouw favoriete #gelekaart slogan in voor deze campagne?

Kaas van het brood laden eten

Vul jouw gegevens in en wij nemen snel (en op een leuke manier) contact op

De voordelen van zakelijk leasen bij MisterGreen Electric Lease

Full Operational Lease

24 tot 60 maanden full operational lease contract zonder verrassingen. Direct en eenvoudig geregeld.

Service

All-risk verzekering voor zowel bestuurder als inzittenden en pechhulp in binnen- en buitenland, met gratis vervangend vervoer in Nederland.

Uit voorraad leverbaar

Wij garanderen levering in 2022, iets wat niet veel Tesla aanbieders (en Tesla zelf) kunnen. Jij wil wat, wij hebben wat!

Opladen

Voordelig snelladen via Fastned en, als je Tesla rijdt, het Supercharger netwerk van Tesla.

Alles online regelen

Stel online je eigen auto en contract samen. Duurzaam rijden.

Duurzaam rijden

Versnel de transitie naar een groen en duurzaam Nederland.

Onze klanten over MisterGreen

"Nu we een elektrische auto leasen, zijn we veel bewuster geworden van de noodzaak om niet meer op fossiele brandstoffen te rijden. Vandaar de keuze om drie Tesla Model 3's bij MisterGreen aan te vragen."

Jeffrey Werner, Tech Bakery