MisterGreen: Een leasemaatschappij voor elektrische auto's

Het negatieve effect van rijden op fossiele brandstoffen is iedere dag merkbaar. Onze kinderen groeien op in een wereld die hen vervuild is gegeven. Dit is het resultaat van een groeiende wereldeconomie, geleid door grote energieconcerns als Shell, Exxon Mobil en BP. Samen kunnen wij dit stoppen door onder andere massaal over te stappen op elektrische auto’s. De techniek om te rijden op zonne-energie en windenergie is voorhanden, laten we er gebruik van maken! Dit is dan ook de reden dat MisterGreen zich alleen richt op volledig elektrische auto’s.

De missie van MisterGreen

In 2008 zijn wij begonnen aan de missie om de transitie naar het gebruik van duurzame mobiliteit in Nederland te versnellen. Elektrisch rijden is niet alleen duurzaam, het is voor veel Nederlanders ook een goedkoper alternatief voor traditionele benzine- of dieselauto’s. De komende vijf jaar zal MisterGreen verder groeien om in 2022 de milestone van 10.000 elektrische auto’s (in beheer) te bereiken. Op dit moment hebben wij voornamelijk de Tesla Model S en X rijden en hebben wij via de Club van 1.000 de eerste leveringen van de nieuwe Model 3 gereserveerd. Hiernaast hebben wij nog een aantal andere merken rijden, zie onze vloot.

LET OP!: De Club van 1.000 is inmiddels vol. De Tesla Model 3 is inmiddels te leasen. Klik hier voor meer informatie.

''Milestone van 10.000 elektrische auto's in 2022.''

MisterGreen Electric Lease

MisterGreen helpt ondernemers met het verduurzamen van hun mobiliteit en maken mensen enthousiast voor elektrisch rijden. Op deze manier draagt MisterGreen bij aan de Groene Revolutie. Voor een vast bedrag per maand nemen wij alle operationele zaken uit handen die bij een leaseauto komen kijken en profiteer je van de vele voordelen die full operational lease je biedt.

''MisterGreen versnelt de transitie naar het gebruik van duurzame mobiliteit in Nederland.''

Ook neemt MisterGreen het economisch risico op zich. Dat betekent dat je geen investering nodig hebt om duurzaam te kunnen gaan rijden. Je kunt je geld dus in je eigen bedrijf steken. Ook als de waarde van jouw leaseauto sneller daalt dan verwacht, loop je geen enkel risico.

Dit word je allemaal aangeboden door ons team van gepassioneerde EV-fanaten. Voor ons team van experts is elektrisch rijden meer dan enkel hun vakgebied. Dit blijkt wel uit de activiteiten die wij organiseren. Zo zijn we al in januari 2015 naar de Noordkaap gereden met twee Tesla’s om te bewijzen dat 'range anxiety' ongegrond is. Ook zijn we naar de Tesla fabriek in Californië geweest om te zien hoe dit innovatieve bedrijf haar auto’s produceert. Afgelopen winter is een van onze medewerkers met een (kleine) elektrische auto op wintersport gegaan, puur om te bewijzen dat dit kan!

''Draag samen met MisterGreen bij aan de Groene Revolutie.''

Op de hoogte blijven?

  • Wil je op de hoogte blijven van nieuws rondom Tesla, elektrische auto's en MisterGreen? Klik dan hier.