Naast gloednieuwe Tesla’s kan je ook Tesla occasions leasen bij MisterGreen. Er zijn heel veel redenen waarom het een verstandige keuze is om een Tesla occasion te leasen. Wij hebben 8 redenen voor je verzameld! Lees ze hieronder.

8 redenen om een Tesla occasion te leasen:

1. Relatief laag maandtarief voor een korte periode:

Een Tesla occasion is te leasen tegen relatief lage kosten voor een korte periode. Een nieuwe Tesla zou pas een vergelijkbaar maandtarief hebben bij een langere leaseperiode (bijv. 48-60 maanden).

2. Direct leverbaar:

Een Tesla occasion kan na bestelling binnen twee weken uitrijden.

3. Luxe uitvoering, mooie opties:

Veel Tesla occasions van MisterGreen hebben aantrekkelijke opties. Omdat de auto’s al gedeeltelijk afgeschreven zijn, zijn ze tegen een relatief laag maandtarief te leasen.

4. Lage bijtelling:

Op veel Tesla occasions geldt nog de lage aantrekkelijke bijtelling van 4%.

5. Gratis opladen:

Voor veel Tesla occasions geldt dat je nog gratis gebruik kan maken van het Tesla Supercharger netwerk.

6. MisterGreen certified occasion:

Tesla occasions van MisterGreen zijn altijd goed onderhouden door Tesla Certified Service Centers.

7. Tesla occasions als nieuw aangeboden:

Alle Tesla occasions zijn schadevrij en worden zowel van binnen als buiten professioneel gereinigd en gepoetst.

8. Gebruikte Tesla heeft hoge restwaarde

Tot slot is het leasen van een Tesla occasion erg interessant omdat uit verschillende gebruikerservaringen blijkt dat de accu na 5 jaar gebruik nog genoeg vermogen heeft. Hierdoor is de restwaarde van een gebruikte Tesla Model S hoger dan die van een reguliere brandstof auto. Dat maakt de Tesla Model S tot een zeer geschikte auto voor de tweedehands- en occasionmarkt op het gebied van duurzaamheid en prestatie.

Bekijk direct het actuele aanbod of lees verder

Bekijk hier direct het actuele aanbod van Tesla occasions in onze MisterGreen occasion shop. Toch nog iets meer lezen over Tesla Occasions? Er wordt dieper ingegaan op de 8 redenen om een Tesla occasion te leasen bij MisterGreen op deze pagina.

Onze klanten over MisterGreen

"Nu we een elektrische auto leasen, zijn we veel bewuster geworden van de noodzaak om niet meer op fossiele brandstoffen te rijden. Vandaar de keuze om drie Tesla Model 3's bij MisterGreen aan te vragen."

Jeffrey Werner, Tech Bakery