De Tesla Model 3 Standard Range Plus is momenteel het instapmodel van de Tesla Model 3 uitvoeringen. Daarmee is het de meest voordelige Tesla model voor lease. Maar vergis je niet! Met een topsnelheid van 225 km/u en een acceleratiesnelheid van 5,6s van 0 naar 100 km/u is de Tesla Model 3 Standard Range Plus een hele serieuze auto om te leasen! Daarnaast is de Tesla Model 3 Standard Range Plus achterwielaangedreven en heeft deze een actieradius van 275 km. Aangezien de fiscale waarde van de Tesla Model 3 Standard Range Plus onder de €50.000,- ligt profiteer je van lage 4% bijtelling bij het leasen van deze auto.

Geïnteresseerd in deze Tesla Model 3 lease? Klik op de knop hieronder om deze uitvoering samen te stellen in onze configurator.

Actieradius van de Tesla Model 3

De Tesla Model 3 is volledig elektrisch en heeft de langste actieradius in zijn klasse (luxe middenklasse sedan). Onderstaande actieradius cijfers zijn gebaseerd op de bereikcijfers van de WLTP. De werkelijke actieradius is onderhevig aan weersomstandigheden en rijgedrag. Bekijk het schema hieronder om te zien hoeveel actieradius elke type batterij heeft.

All Wheel Drive:

Rear Wheel Drive:

Extra opties van de Tesla Model 3

Indien gewenst kan de Tesla Model 3 uitgebreid worden met een paar aantrekkelijke opties. Denk bijvoorbeeld aan de Tesla Autopilot. Waarmee de Tesla Model 3 zelf optrekt en afremt en binnen de rijstrook blijft. Wil je weten wat de extra opties zijn voor de Tesla Model 3? Klik dan hier.

Prestaties van de Tesla Model 3

De prestaties van de Tesla Model 3 doen niet veel onder van de prestaties van de meest sportieve uitvoeringen van zijn concurrenten (BMW M-series, Mercedes AMG & Audi S-line). Omdat de Tesla Model 3 volledig elektrisch is trekt de auto razendsnel op zonder te schakelen. Je zal het gevoel ervaren alsof je in een raket naar de maan zit! Maar weinig andere lease auto’s kunnen concurreren met de prestaties van de Tesla Model 3. Wil jij er zeker van zijn dat je de snelste auto in zijn klasse gaat leasen die er is? Bekijk het schema hieronder om de prestaties te zien van de verschillende uitvoeringen van de Tesla Model 3.

All Wheel Drive:

Rear Wheel Drive:

Welke opties zitten standaard op de Tesla Model 3?

Wanneer je besluit om de Tesla Model 3 te leasen heb je standaard al een zeer uitgebreide leaseauto. De Tesla Model 3 is van alle gemakken voorzien. Een Tesla heeft geen lange, dure optielijst nodig om de auto compleet te maken. De Tesla Model 3 is verrassend compleet vanuit de fabriek! Wil je weten waar de Tesla Model 3 standaard mee wordt geleverd als je deze gaat leasen bij MisterGreen en wat de extra opties zijn? Klik dan hier.

Wat zijn de voordelen van Tesla Model 3 lease?

Een Tesla Model 3 lease je natuurlijk niet zomaar. Daarom hebben we de belangrijkste voordelen van het leasen van een Tesla Model 3 hieronder voor je op een rijtje gezet!

Betaalbare luxe

De lease van een Tesla Model 3 heeft niet alleen fiscale voordelen. Dankzij het futuristisch, minimalistisch vormgegeven interieur van de Tesla Model 3 leaseauto waan je jezelf in de toekomst. Alleen de meest duurzame materialen worden in het interieur verwerkt, zoals ‘veganistisch leer’. Qua afwerking en comfort doet de Tesla Model 3 zeker niet onder voor andere leaseauto’s in dezelfde klasse.

Technologisch hoogstandje

Knipperende knoppen, lampjes en metertjes? Vergeet het maar. De Tesla Model 3 heeft het meest minimalistische interieur dat je ooit hebt gezien. En dat geeft een ultieme rust in de auto. Alles is namelijk makkelijk te bedienen met het grote touchscreen in het midden van het dashboard. De Tesla Model 3 is daarnaast uitgerust met Autopilot hardware, waardoor je eenvoudig overschakelt op de deels-zelfrijdende functie.

Veiligste leaseauto in z’n klasse

De Tesla Model 3 komt bij verschillende veiligheidstests als winnaar uit de bus. Met een score van 5 sterren is de Tesla Model 3 zelfs de meest veilige leaseauto in z’n klasse. Ben je op zoek naar veiligheid, comfort en indrukwekkende prestaties? Dan is de Tesla Model 3 zeker de leaseauto voor jou!

Leaseauto met topprestaties

Wil jij een leaseauto die in minder dan 6 seconden van 0 naar 100 km per uur accelereert? Dat is de Tesla Model 3! De standaard batterij van de Tesla Model 3 heeft een actieradius van 350 kilometer. Dit is meer dan genoeg voor je dagelijkse woon-werkverkeer, je afspraken buiten de deur en je plannen in het weekend.

Bij MisterGreen lease je enkel electric vehicles. Bekijk hier onze modellen:

Tesla Model 3 lease
Tesla Model Y lease

Tesla Model X lease

Tesla Model S lease


Ben je er nog niet over uit of je jouw Tesla zakelijk wilt leasen of dat je gaat voor Tesla private lease? Lees hier alles over de voorwaarden en mogelijkheden.

Leasevormen

Bij ons kun je kiezen uit zowel private lease als het zakelijk leasen van een auto. Lees hier alle voor-en nadelen van beide leasevormen.

Onze klanten over MisterGreen

"Nu we een elektrische auto leasen, zijn we veel bewuster geworden van de noodzaak om niet meer op fossiele brandstoffen te rijden. Vandaar de keuze om drie Tesla Model 3's bij MisterGreen aan te vragen."

Jeffrey Werner, Tech Bakery