Tesla Model 3 leasen vanaf €599 per maand

  • Direct uit voorraad leverbaar
  • 8% bijtelling
  • Netto bijtelling vanaf € 139 per maand
  • Voordelig maandbedrag
  • Ook i.c.m. shortlease beschikbaar

Alle voorraadmodellen zijn geregistreerd in 2020 en hebben het lage bijtellingspercentage van 8%

Direct een Model 3 rijden uit onze Tesla voorraad

Direct een Tesla Model 3 rijden uit onze Tesla voorraad met het lage bijtellingspercentage van 2020? Rijd dit jaar een Tesla Model 3 Standard Range Plus of Long Range Dual Motor, direct uit voorraad leverbaar met 8 procent bijtelling. De Tesla Model 3 Standard Range Plus is het instapmodel van Tesla en wordt standaard geleverd met Autopilot, verwarmbare voorstoelen, en een glazen panoramadak. De Long Range Dual Motor heeft een grotere actieradius, vierwielaandrijving, premium interieur en vijf verwarmbare stoelen. Een Model 3 lease je bij ons al vanaf € 599 per maand met een netto bijtelling vanaf € 139 per maand. Alle voorraadmodellen zijn geregistreerd in 2020 zodat je nog geniet van het lage bijtellingspercentage. Let op, beperkte voorraad!

Na het doorlopen van de configuratie neemt een van onze lease-specialisten z.s.m. contact met je op!

Model 3 Standard Range Plus & Long Range Dual Motor

De Standard Range heeft 430km (WLTP) actieradius waarmee je in Nederland vrij kan bewegen, van 0 naar 100 km /u in 5,6 seconden bent en makkelijke kan laden, want Nederland kent een groot netwerk van snelladers. De elektrische auto komt bij verschillende veiligheidstests als winnaar uit de bus. Met een score van 5 sterren zelfs de meest veilige auto in z’n klasse. Uit een rapport van de NHTSA blijkt dat je de kleinste kans op letsel hebt in het instapmodel van Elon Musk. De Long Range heeft 580km (WLTP) actieradius voor de langere afstanden, gaat van 0 naar 100 km/u in 4,4 seconden en heeft een premium interieur en alle stoelen zijn verwarmbaar, ook lekker voor de koukleum op de achterbank dus...

Bijtelling berekenen

Hoe wordt de Full Operational Lease Tesla bijtelling berekend?
De fiscale bijtelling, eigen bijdrage, van een nieuwe elektrische auto zoals Tesla wordt berekend op basis van drie factoren als je meer dan 500 privé kilometers per jaar rijdt met je auto van de zaak:

  1. Het bijtellingspercentage van de auto - deze wordt bepaald o.b.v. de uitstoot van de auto.
  2. Prijs van de auto - gebaseerd op de cataloguswaarde van de auto incl. opties
  3. Belastbaar jaarinkomen - Het bijtellingsbedrag wordt opgeteld bij je bruto jaarinkomen. Op basis van je bruto jaarinkomen wordt bepaalt in welke belastingschijf je valt.
Model 3
Rear-Wheel Drive
Bijtelling ex. btw
20212022
Belastingschijf 37%€216€275
Belastingschijf 49,5%€289€367

Als je in 2020 een auto leaset levert dit je een besparing van €59 op in belastingschijf 1 en een besparing van €78 in belastingschijf 2.