Tesla Modellen in rij

Tesla Zakelijke Lease

Er zijn verschillende modellen en uitvoeringen beschikbaar voor Tesla zakelijk lease. Klik hieronder op het model waar jij meer over wil weten of lees verder over de voordelen die MisterGreen zakelijk lease met full operational lease te bieden heeft.

Zakelijk lease

Wat is zakelijk lease?

Bij zakelijk leasen financieren wij als leasemaatschappij het vervoersmiddel, in dit geval een elektrische auto. Afhankelijk van het type lease dat je uiteindelijk kiest zegt dat iets over het eigenaarschap. Wij bieden binnen zakelijk lease alleen Full Operational Lease (FOL) aan. We bieden ook Private lease aan en auto's via ons deelplatform Ready 2 Share. Als je verder leest leggen we uit hoe Full Operational Lease werkt. Met FOL blijft de leasemaatschappij de eigenaar van de auto, je betaalt dus voor het gebruik, services en toegang tot de auto. Je spreekt met ons een bepaalde looptijd, kilometrage en maandbedrag af. Dat scheelt een hoge investering. Lees hier meer over het zakelijk leasen van een auto.

Wat is full operational lease?

Bij MisterGreen lease je voordelig een Tesla met full operational lease, maar wat betekent ‘full operational lease’ eigenlijk en hoe werkt het?

De term ‘full’ zegt het al, alle bijkomende operationele kosten, behalve laadkosten, zijn inbegrepen in de prijs per maand die vooraf afgesproken is. Het is een vorm van zakelijk leasen waarbij het bedrijf een contract aangaat met ons. Full operational lease is de meest transparante en zorgeloze manier van leasen. Je hebt dus geen omkijken meer naar financiële en administratieve zaken, het enige wat je nog zelf hoeft te doen is rijden en laden; wel zo makkelijk.

⚡️ All-in prijs per maand

⚡️ Zorgeloos de weg op

⚡️ Je hoeft alleen nog te laden

⚡️ Je redt de wereld door elektrisch te rijden!

Waarom Tesla lease?

Op dit moment behoren Tesla’s tot de beste volledig elektrische auto’s die je kan leasen. Mede door de grote actieradius, het Supercharger-netwerk en het feit dat de Tesla snel kan opladen maakt de Tesla zeer geschikt voor zakelijke- en privé lease. Daarnaast kan je een Tesla zien als een computer op wielen. Met technologische hoogstandjes zoals Tesla Autopilot zal je de meest comfortabele leaseauto tot je beschikking hebben. Financieel gezien is Tesla lease ook een verstandige keuze. Voor bijvoorbeeld een Tesla Model 3 Rear-Wheel Drive heb je (bijna) helemaal een lage bijtelling van 16% wil jij een nog lagere bijtelling? Kies dan voor een van onze tesla occasions.

Voordelen van Tesla lease samengevat:

⚡️ Grote actieradius

⚡️ Supercharger-netwerk

⚡️ Snel opladen (tot 250 kW/h)

⚡️ Een computer op wielen

⚡️ Lage bijtelling

Onze zakelijke klanten

Hoe werkt zakelijk leasen?

Bij MisterGreen kun je binnen 5 minuten vanaf je smartphone of desktop een nieuwe elektrische lease auto bestellen met onze online configurator. Zo maken wij het afsluiten van een leasecontract een prettig en overzichtelijk proces waarbij je zelf de controle behoudt. Hieronder lees je in welke 4 stappen jij een auto zakelijk least bij ons.

Zakelijk auto leasen ZZP

En wat als je ZZP-er bent? Dan lijkt de stap naar een elektrische leaseauto iets minder makkelijk dan als je een auto wil leasen als werknemer van een MKB-bedrijf. We doen een credit check of we je een zakelijk leasecontract mogen aanbieden. Veel zzp-ers hoeven geen cijfers te deponeren, daarom vragen we meestal een aanbetaling.

Zakelijke leasen in 4 stappen

Configureer

Configureer jouw Tesla in onze configurators of kies een uit onze occasion shop.

Ondertekenen

Teken het voorstel geheel online in een paar stappen.

Ophalen

Haal je nieuwe Tesla op bij Tesla in Tilburg of haal jouw Tesla occasion op bij ons in Amsterdam.

Rijden

Geniet zorgeloos van jouw Tesla.

Wat kost een Tesla leasen zakelijk?

Je leaset een Tesla bij MisterGreen al vanaf €575 ex btw per maand (Model 3 RWD, 60 maanden & 10.000 km + € 2.000 vooruitbetaling). Liever een Model Y? Dan rijdt je de volledig elektrische crossover-SUV Tesla Model Y RWD vanaf €729,- excl. btw (60 maanden, 10.000 km en €2.000 vooruitbetaling). Rijd je meer dan 500 kilometers privé met de auto, dan moet je bijtelling betalen. De bijtelling voor jouw favoriete Tesla zie je in de tabel. Je leest op deze pagina meer informatie over bijtelling.

Zakelijk leasen met/zonder BKR

Als je een zakelijk leasecontract afsluit en je rijdt de auto ook privé, dan wordt er geen BKR registratie gedaan. Als je privé een auto leaset bij ons, dan zal er wel voor 100% van het financieringsbedrag een BKR-registratie gedaan worden.

Model 3
Rear-Wheel Drive
Bijtelling ex btw
20232024
Belastingschijf 37%€ 224€ 224
Belastingschijf 49,5%€ 307€ 307

De voordelen van zakelijk leasen bij MisterGreen Electric Lease

Full Operational Lease

24 tot 60 maanden full operational lease contract zonder verrassingen met vaste maandelijkse kosten. Direct en eenvoudig geregeld.

Service

All-risk verzekering voor zowel bestuurder als inzittenden en pechhulp in binnen- en buitenland, met gratis vervangend vervoer in Nederland.

Uit voorraad leverbaar

Wij garanderen levering in 2022, iets wat niet veel Tesla aanbieders (en Tesla zelf) kunnen. Jij wil wat, wij hebben wat!

Opladen

Voordelig snelladen via Fastned en, als je Tesla rijdt, het Supercharger netwerk van Tesla.

Alles online regelen

Stel online je eigen auto en contract samen. Duurzaam rijden.

Duurzaam rijden

Versnel de transitie naar een groen en duurzaam Nederland.