De banana-box challenge!

Is mijn auto milieu-verantwoord? Wat is de actieradius? Hoe veel procent is de bijtelling? Allemaal relevante vragen, maar belangrijker: hoe veel bananendozen passen in mijn auto?

Bjørn Nyland

Influencer Bjørn Nyland deed hier onderzoek naar en focust zich uitsluitend op elektrische auto’s. MisterGreen is 1 van de 157K subscribers op Youtube en doet verslag van zijn banana-box challenge.

Tesla model 3:

De Tesla Model 3 is een grote hatchback, maar is het model ook geschikt om veel bananendozen mee te nemen? Zonder te spoileren, kunnen we je wel vertellen dat het aantal dozen dat erin past verrassend is…

Vergelijking Tesla model X en S:

Deze video is voor de bezoekers onder ons die iets meer tijd hebben. In de video van ruim 26 minuten vergelijkt Bjørn met zijn “brother from another mother” Jørgen de inhoud van de Model X met de Model S. Of zijn humor goed is valt te betwisten, maar ze pakken het onderzoek in ieder geval grondig aan!

Kia e-Niro:

In deze video wordt de Europese versie van de Kia e-Niro getest. Wil je een enthousiaste Bjørn zien? Dan is dit de video die je moet bekijken.

Nissan Leaf 40 kWh:

Wellicht ben je erachter gekomen: sommige video’s kunnen best lang (lees: langdradig) zijn. In deze video heeft Bjørn daar een oplossing voor gevonden. En mocht je fan zijn van de Chipmunks, dan ervaar je in deze video een extra bijkomend voordeel.

Volkswagen ID.3:

Normaal neemt Bjørn meer dan voldoende bananendozen mee. In deze video heeft hij 19 dozen meegenomen. Meer dan genoeg voor zo’n kleine wagen; toch?

Jaguar I-Pace:

We hebben hem allemaal al wel zien rijden: de Jaguar I-Pace. Een grote wagen, maar de auto is minder geschikt om bananendozen mee te vervoeren dan de Model S.

Niet geïnteresseerd in bananendozen?

Geen probleem! Bjørn is een fervent Tesla-fan en heeft genoeg andere video’s online staan. Volg bijvoorbeeld Teslabjørn's Road Trip Videos, een playlist met maar liefst 95 video’s en uren aan materiaal waar je kan zien wat Bjørn allemaal meemaakt als hij op pad gaat met 1 van zijn Tesla’s.

Onze klanten over MisterGreen

"Nu we een elektrische auto leasen, zijn we veel bewuster geworden van de noodzaak om niet meer op fossiele brandstoffen te rijden. Vandaar de keuze om drie Tesla Model 3's bij MisterGreen aan te vragen."

Jeffrey Werner, Tech Bakery