100% Groen laden

We weten dat onze leaseprijs al erg scherp is, maar wat als we zeggen dat je ook nog eens 50% korting krijgt op een laadpaal voor thuis? Klanten die nog geen laadpaal thuis hebben krijgen bij Vandebron 50% korting. Dan laad je slim en 100% groen.

Wat is 100% Groen laden?

Wat is 100% Groen laden? Wij werken samen met Vandebron als het gaat om laadpalen. Vandebron levert 100% groene energie, iets waar MisterGreen natuurlijk volledig achterstaat. 100% Groen laden zorgt voor een balancering op het elektriciteitsnet zonder het gebruik van gas- en kolencentrales. De zon is het sterkst rond tussen 12:00 en 15:00, maar een laadpaal wordt het meest gebruikt in de avond. Als je bij thuiskomst gelijk je auto gaat opladen, dan staat hij sowieso een deel van de nacht voor niets aan de lader. En dat is zonde! Je laat de douche ook niet aanstaan zodat je in de ochtend er weer onder kan stappen, toch? Vandebron kan met 100% Groen laden honderden auto’s tegelijk aan- en uitzetten, waardoor het elektriciteitsnet verdeeld gebruikt wordt.

Waarom een Vandebron laadpas?

  • Voor 15:00 uur (ma-vr) besteld, morgen in huis
  • Lage maandelijkse abonnementskosten
  • Geen extra kosten per laadsessie
  • Gratis laadpas of sleutelhanger
  • Handig overzicht van je laadkosten
  • Laden bij alle openbare laadpalen in Nederland en een groot deel van Europa

Nog geen Vandebron-laadpas? Vraag deze dan aan via onderstaande knop!

Hoe werkt het?

Onze ‘laadpalen-partner’ Vandebron werkt samen met TenneT voor de balancering van het elektriciteitsnet. Vandebron stopt het laden van je auto als de vraag naar energie hoog is, en hervat het laden als de vraag naar energie laag is. Zo maken we gas- en kolencentrales overbodig. Vandebron doet dit geheel op afstand, gewoon terwijl jij je auto laadt. Je merkt er zelf niks van, maar het klimaat wel.

Wie kan 100% Groen laden?

Iedereen die nog geen Vandebron laadpaal heeft kan zich aanmelden voor 100% Groen laden. Een slimme laadpaal kost met korting € 450 en je dient wel een energiecontract af te sluiten bij Vandebron. Ze weet je zeker dat je 100% Groen laadt!